Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

En himlarns bra dag

Karin Axelsson

Alltså jag älskar verkligen sådana här lediga dagar när vi bara skrotar runt hemma och inte har några som helst tider att passa. Igår var en sådan dag. Ledig lördag och ensam med båda barnen. Wilmer var trött och hängig, påverkad av sin allergi och orkade inte gå på sin fotbollsträning. Så det blev en dag utan en enda tid att passa. Så skönt!

Vi skrotade runt inomhus hela förmiddagen. Barnen hängde visserligen lite på altanen också, glada över att det äntligen är tillräckligt varmt för att springa ut och in utan att behöva klä på sig så mycket. Jag fixade med blommorna, vek tvätt och dammsög, sådant som egentligen inte är så jätte kul, men jag njöt ändå av det. Det var så skönt att få gå runt där och pula medan barnen roade sig själva.

Karin Axelsson

Vi hängde i trädgården lite också. Älskar att gräsmattan nu har blivit så grön!

På mig hade jag mina favorit hängselbyxor. Bästa byxorna att ha när jag är ledig!

Tulpaner Tulpaner Tulpaner

De fina tulpanerna som vi fått av min syster har precis börjat slå ut. Att ha en vas med snittblommor på köksbordet ger så mycket glädje. Tack för dem, fina syster!

kottfarsspett jordnotssas recept kottfarsspett jordnotssas recept

Till lunch lagade jag köttfärsspett med jordnötssås.  Testa gärna detta recept. Spetten är kryddiga och riktigt goda!

Sent på eftermiddagen var vi alla tre ganska så trötta. Jag satte på Ronja Rövardotter på TV’,n och lade mig i soffan. Medan jag somnade en stund kollade barnen på TV och det var så galet skönt.

När mannen kom hem på kvällen passade jag på att ta mig en dos med egentid. Hur mysigt det än hade varit med barnen så var det skönt att få vara själv ett tag. Jag stoppade en podd i öronen och tog bilen till affären. Ren och skär terapi var det att få gå där bland hyllorna och fylla kundvagnen med mat. Att sådana vardagliga saker som att storhandla, städa och laga mat kan vara så härligt är ju egentligen konstigt. Men så är jag också en person som gärna ser det fina även i det lilla.

Njut nu av söndagen ni alla fina! ♥

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons