Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Frågestund!

traningsmotivation-karin-2

Lördag morgon och helgen ligger framför oss. För att få chans till att koppla av på riktigt planerar jag att pausa ganska så mycket från datorn i helgen. Detta blir därför helgens enda blogginlägg så är jag tillbaka på måndag igen.

Det var länge sedan jag hade en frågestund här på bloggen så jag känner att det är dags för det igen. Är det något du undrar över så passa på att ställa frågan i kommentarsfältet!

traningsmotivation-karin-1

Det är ni, mina härliga bloggläsare som gör denna blogg så givande som den är för mig! Tack för att ni kommer in här och läser, dagligen eller veckovis! Om det är något som ni tycker jag ska skriva mer om, belysa, tipsa eller berätta om – så ta tillfället i akt och låt mig veta nu!

Under tiden så njuter jag av helgen och hoppas att ni gör detsamma! På mitt Instagram uppdaterar jag desto mer, speciellt på Insta Stories. Så följ mig där om du vill!

4 kommentarer

  1. Vore kul att veta vad du har för planer i sommar! Har du någon bucket list för sommaren?

  2. Kan inte du ge ett tips på ett träningspass att göra utomhus med bebis i vagn. Jag skulle vilja hitta ett enkelt sätt att träna på när min bebis sover! Helst ska det gå ganska snabbt.
    Tack!

Lämna en kommentar

Annons
Annons