Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Travelstories

En dag i Östhammar

Östhammar vid vattnet

Den här helgen har varit avkopplande på många sätt och framför allt var lördagen det. Efter frukost åkte vi till svärmor och svärfar i Östhammar och så spenderade vi dagen där. Det var njutning att få vara med familjen, bli serverad svärmors goda mat och hänga utomhus i ett grönskande Östhammar. Min kamera hade laddat ur batteriet så jag fick nöja mig med att ta bilder med mobilen. Här får ni några bilder från vår lördag i Östhammar.

Östhammar vid vattnet

Det är fint att gå längs med vattnet där så det gjorde vi. Barnen var taggade eftersom målet med promenaden var den stora och roliga lekparken.

förgätmigej tusenskönor

Jag plockade några förgätmigej på vägen och vi njöt av de fina tusenskönorna som växte i gräsmattorna.

Östhammar

För att komma bort mot parken fick vi gå över några broar. Framme vid lekparken var barnen ivriga att sätta igång med att gunga och klättra. Vi har varit i den där lekparken många gånger förr, men jag har aldrig kollat in det utegym som finns intill ordentligt.

Östhammar utegym

Det gjorde vi den här gången!

Samtliga i familjen tyckte att det var spännande att testa de olika redskapen. Jag och mannen tävlade i vem som kunde göra flest dips (han vann) och barnen gick loss på brutalbänken och balansgången. Jag testade nog varje redskap, allt från dips till marklyft och bänkpress, och önskade att vi hade ett liknande utegym hemma hos oss.

Östhammar utegym

Tänk att ha möjligheten att träna armgång, knäböj och latsdrag i en så härlig miljö precis intill vattnet. De har de bra de som bor i Östhammar!

Sedan fortsatte vi promenaden bort till båthamnen för att kolla in båtarna och vidare hem till barnens farfar en sväng. Mot kvällen åkte vi hem igen och var nöjda med vår dag i Östhammar!

Lämna en kommentar

Annons
Annons