Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Den godaste sommarfrukosten

granola-frukost-1

Det finns en sorts frukost som jag älskar att äta extra mycket nu när det är sommar. Kylskåpskall naturell fil, krispig granola och bär eller frukt i någon form är gott året om, men en ljummen sommarmorgon är det höjden av njutning. Lägg därtill att äta den i rottingfotöljen på verandan och lyckan är gjord.

granola-frukost-5

Här kommer ett gäng bilder som får mig att längta till nästa sommarfrukost jag kan äta i lugn och ro med fågelkvitter och ljumma vindar som sällskap.

granola-frukost-6 granola-frukost-8 granola-frukost-2 granola-frukost-4 granola-frukost-7

Kan du själv komma på en godare frukost? Inte jag. Det här är verkligen bland det godaste jag vet!

veranda veranda

Det är här, på vår lilla veranda som jag helst äter min frukost. Som utsikt har jag vår blommande plantering och förutom fågelkvittret är det bara vindens sus och barnens skratt som hörs.

Jag kan erkänna att det inte är exakt så här idylliskt hemma hos oss varje morgon. Vissa morgnar är det kaos och trots och dåligt morgonhumör. Men då blir det också desto härligare de morgnar som jag får till en sådan här stund; jag i rottingfotöljen med världens godaste frukost!

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons