Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa

fönster

 

Den här veckan har varit bra, men det bästa med den här veckan har inte hänt ännu. För jag vågar lova att det jag ska göra imorgon kommer vara den absoluta höjdpunkten denna vecka och kanske till och med det bästa på hela året. Jag och kollegorna ska ju upp till Kebnekaises topp och oavsett om vi alla lyckas hela vägen upp eller inte så kommer det bli helt fantastiskt. Det är jag säker på!

Här får ni lite av det andra som har hänt denna vecka.

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Sommarblommorna på vårt köksbord.

Veckans mysigaste:

Barnens glädje över att få sommarlov. Från och med nästa vecka är de lediga och jag märker på dem hur välbehövligt det är och hur glada de är över det!

Veckans träning:

Måndag: Träning med FMTK-appen. Fokus på puls och ben

Tisdag: Crosscage påNordic Wellness

Onsdag: Vila

Torsdag: Jag höll vårterminens sista crossfit-pass med kollegorna. Eftersom vi ska bestiga Sveriges högsta berg imorgon sparade vi på benen och öste på med övningar för rygg, armar, bröst, bål och axlar istället.

Fredag: Jag joggade en runda på 20 minuter nu på morgonen. Skönt att få lufsa runt i sommarmorgonen en stund. Dock var det svettigare att en stund senaste gå med mina två ryggsäckar till stationen. Nu väntar en heldag med transport och jag kommer få vila benen en hel del.

Lördag: vandring i berg hela dagen

ekollon i flaskor vid fönster ekollon i flaskor vid fönster

Veckans tråkigaste:

Att barnen är sjuka… Jag hoppas att de kryar på sig snabbt så att de får en rolig helg hemma tillsammans med mannen.

Veckans boost:

Vad tror ni? Att jag ska till Kebnekaise!!!

Veckans godaste:

Gjorde min basilikapesto och åt av den i början av veckan. Tröttnar aldrig!

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det var många som läste inlägget om platta persikor och även det om hur jag har packat inför Kebnekaise.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Kebnekaise och att jag imorgon kommer stå på Sveriges högsta tak tillsammans med mina härliga kollegor!

Lämna en kommentar

Annons
Annons