Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Födelsedagskalas för vår 3-åring

Smillas födelsedagstårta

Idag har vi firat hela dagen för idag fyller Smilla tre år. Tänk att det är tre år sedan hon kom till oss med buller och bång via ett akut kejsarsnitt! Tre år av glädje, kärlek och en hel del annat för det är en envis liten tjej vi har.

Här kommer Smillas 3-årsdag i bilder.

Smillas födelsedag - paketöppning Smillas födelsedag - paketöppning

Vi lät henne sova så länge som hon ville så det var först vid 9 som vi gick upp. Hon fick födelsedagssång av oss alla och så fick hon gå ut till garaget för att leta upp sina födelsedagspresenter. Den lyckan som lyste i hennes ögon när hon fick syn på dockvagnen var magisk!

Smillas födelsedagstårta

På eftermiddagen var det dags att göra i ordning för fika. Smilla fick en fjärilstårta, gjord på sockerkaka vi hade bakat dagen innan och fylld med vaniljkräm och sylt.

Våra egna jordgubbar lyser med sin frånvaro än så länge så hade köpt jordgubbar från butiken istället. Vi toppade tårtan med vispad grädde, bär och strössel. Smilla fick sätta dit Snövit och tre små ljus.

Smillas födelsedagsfika

Så dukade vi fram med en bricka att ta ut i trädgården.

Smillas födelsedagstårta Smillas födelsedagstårta

Och så ställde vi fram tårtan samt blåbärsmuffins och kladdkakemuffins.

Smillas födelsedagsfika

Barnen var snabba på att börja fika!

Smillas födelsedagsfika

Den fina stora ballongen blåste i vinden.

Smillas födelsedagsfika

När vi hade fikat klart var himlen alldeles mörk och vi misstänkte att ett rejält regnväder var nära. Så vi gick in istället och fortsatte med spel och lek där.

Smillas födelsedagsfika Smillas födelsedagsfika

Det blev inte något regn just då så barnen gav sig ut för att leka. Smilla hade vid det laget hunnit testa flertalet av alla sina födelsedagsklänningar och både spelat memory och lagt pussel. Vilken härlig födelsedag hon fick!

2 kommentarer

  1. Åh vilken härlig födelsedag… Blev såå sugen på jordgubbstårta precis nu till morgonkaffet.. (7,05)

    Ler när jag läser att hon hunnit prova flertalet av sina klänningar o kommer ihåg ett samtal jag fick till jobbet en tidig morgon för mååånga år sen när vår dotter var i samma ålder, hon skulle ha sin samvetsklänning (som hon kallade den) till dagis o pappan visste ju att det var hennes fina julklänning o tyckte inte det, saken var bara att detta var i mars o den skulle ju knappast passa nästa jul så när jag sa låt henne ha den, det är bra om den används vet jag inte än i dag om det var att hon vann som gjorde att han suckade sååå högt… ha ha…

Lämna en kommentar

Annons
Annons