Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Cykelutflykt till utegymmet

Utegym

Att sticka iväg på en cykeltur är roligt, tycker alla i familjen. Wilmer cyklar gärna och bra medan Smilla gillar att sitta bak på min cykel. Härom dagen cyklade vi iväg på den längsta cykelutflykten någonsin för Wilmers del. Vi cyklade till utegymmet som ligger ca 7 kilometer bort och där det också finns lekpark och sjö.

Wilmer cyklade på så bra och klagade inte ens när han ramlade ganska illa vid ett tillfälle. Det tog sin lilla tid att cykla den långa sträckan och både barnen var lyriska när vi var framme.

utegym-1

utegym-3

Jag har varit vid det där utegymmet ganska många gånger, både med och utan barn. Här får ni några bilder från ett tidigare träningsbesök i utegymmet.

utegym vid sjön

Det ligger så fint där vid vattnet och barnen gick direkt loss på att testa de olika maskinerna i utegymmet. Smilla tröttnade efter en stund och ville till rutschkanan i lekparken, men Wilmer tränade i utegymmet under hela tiden vi var där. Mot slutet fick han sällskap av flera andra, både gamla och unga, och jag blev glad av att se att så pass många väljer att träna där.

utegym-6

Det blåste en del och var en fin dag, varken för varmt eller kallt. Men bada kunde vi inte göra då badstranden var avstängd…

fika vid utegym

Vi hann med en fikapaus också. Man måste ju ha energi när man har cyklat så långt!

När jag sedan frågade Wilmer om han orkade cykla hem också sade han att han var lite för trött för det. Inte så konstigt. Så vi tåg tåget en station hem.

Lämna en kommentar

Annons
Annons