Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Hälso-godis – ett tips från förr

Nyttig vaniljfudge - mitt goda recept

För ett år sedan jobbade jag med SEO och sociala medier på Aller media, med varumärken som ELLE-titlarna, Café, MåBra, Residence och Allas. Jag blev dagligen inspirerad av inredning, mode och framför allt recept.

På hösten förra året delade ELLE och ELLE Mat & Vin med sig av ett lockande recept på en nyttig vaniljfudge och jag var såklart tvungen att testa att göra dem själv. Min version av den nyttiga vaniljfudgen hittar du här och de blev precis så goda som man kan tro, om inte godare.

nyttig-vaniljfudge-recept-4

Gå in och kika på receptet via länken ovan och gör denna vaniljfudge du också! Fibersirapen kan du byta ut mot exempelvis honung om du vill.

nyttig-vaniljfudge-recept-3

Om du vill bli inspirerad med mer nyttiga snacks kolla in ELLE Mat & Vins etikettsida för det!

2 kommentarer

  1. haha.. skrev precis ett inlägg i en privat grupp jag är med i om hur trött jag är på nyttiga snacks o bakverk… På att det känns som media/hälsoindustrin inte tänker på att det är kalorier i den sortens mat också.. o matar oss som har en ätstörning i att ät detta det är inte farligt.. för mig är allt farligt som man kan stoppa i munnen… jag har inte ätit mig överviktig på godis, läsk osv utan på mackor o mat… Idag är jag inte överviktig längre o tränar bra o regelbundet, men ätstörningen finns ju kvar…

    1. Det är inte alltid lätt att “tolka” det som står i rubrikerna. Som du säger kan ju det som kallas nyttigt fortfarande innehålla en hel del kalorier, men bättre och mer näringsrika sådana.
      Grymt jobbat av dig att du har tagit dig ur din övervikt!

Lämna en kommentar

Annons
Annons