Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Innan morgonrundan

traningsmotivation-karin-2

God morgon,

Vill mest logga in här för att säga hej och önska er en fin dag! Jag ska alldeles strax sticka ut på en lätt morgonjogg. Om två dagar springer jag Bellmanstafetten och jag tänker mig nu ett sista pass innan det. Kommer inte pressa mig på något sätt utan bara mysjogga. Åh, vad skönt det ska bli!

traningsmotivation-karin-3

Det har regnat i natt, luften är frisk och fräsch samtidigt som det ser ut att kunna bli en solig och fin dag. Efter min lilla löprunda ska jag väcka barnen och få dem klara. Sedan kommer kollegorna hem till mig på en Kick off-dag som vi ska ha här tillsammans. Peppen för den här dagen alltså!

Hoppas att även du får en fin, härlig och alldeles strålande dag! Dagen blir vad man gör den till,  i alla fall så räcker rätt inställning väldigt långt. Eller hur?!!

5 kommentarer

  1. Jag sprang i varmt duggregn igår.. så ljuvligt.. o kunde trycka på utan att pulsen gick bananas, så kanske har järntabletterna börjat att göra susen.. håller tummarna för det för snart är det ju tjejmilen o jag har ju en plan..

    Lycka till på Bellmanstaffeten, kommer att gå toppen.. 🙂

Lämna en kommentar

Annons
Annons