Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Om balans och glädje i livet

Trädgården på kvällen i sommarsol

Att vilja mycket och tycka många aktiviteter och projekt är kul, men ändå inte ta på sig för mycket.

Att vara ambitiös och samtidigt realistisk.

Att vara äkta i allt du gör.

Trädgården på kvällen i sommarsol Att stanna upp ibland för att reflektera och fundera. Vad får dig att må bra? Vad gör dig lycklig på riktigt? Vilka är dina sanna vänner? Vad är det du vill lägga din tid på och vad vill du utesluta i ditt liv?

Fyller du ditt liv med sådant som inspirerar dig och får dig att känna glädje? Är du lika snäll mot dig själv som du är mot andra? Avföljer du konton i sociala medier som ger dig ångest eller gör dig ledsen?

Trädgården på kvällen i sommarsol

Det är så lätt hänt att tiden bara rullar på, att vi gör sådant som vi är vana vid och livet går lätt på rutin. Men det behöver inte vara så. Vi kan välja att skifta fokus, hitta en ny väg, säga nej, tacka ja, sluta prestera i allt eller bara vara i stunden.

Trädgården på kvällen i sommarsol

Känn efter ordentligt. Vad behöver just du, just nu? Och följ ditt hjärta! ♥

Ta hand om dig och försök hitta den där balansen!

Lämna en kommentar

Annons
Annons