Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Veckans bästa

Hängsälj och blommor i trädgården

Sommaren fortsätter och augusti levererar. Här kommer det bästa från den här veckan!

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Alla sensommarblommor, kvällarna i trädgården och min yogastund idag på morgonen.

Hängsälj och blommor i trädgården Hängsälj och blommor i trädgården Veckans mysigaste:

Den lilla stunden av egentid som jag och Wilmer får efter att jag har lämnat Smilla på förskolan och vi promenerar tillsammans till hans fritids. Han har blivit så stor nu och vi har så många mysiga samtal ihop. Det är fascinerande att inse hur mycket funderingar som ryms i hans huvud!

Veckans träning:

Måndag: Jag sprang en härlig runda på Djurgården innan jobbet. En mil av en sådan där löpning som boostar en rakt in i själen. Mer om den löprundan här.

Tisdag: Jag tränade Crosscage på gymmet. Vi körde en WOD som tog riktigt bra och jag var helt slut efteråt. Det var air squats, armhävningar, burpees och utfallsgång i en enda lång och härligt jobbig mix!

Onsdag: Jag stack ut och sprang på morgonen. Efter lite jogging maxade jag mitt tempo under 3,5 kilometer. Riktigt jobbigt, men gick tyvärr inte så snabbt som jag hade hoppats.

Torsdag: Ett pass hemma med gummiband och kettlebell

Fredag: Veckans skönaste och mest välbehövliga pass i form av yoga på morgonkvisten.

Hängsälj och blommor i trädgården

Veckans boost:

När jag fräschade till topparna på Creative Headz härom dagen.

Hängsälj och blommor i trädgården

Hängsälj och blommor i trädgården

Veckans godaste:

En fräch och galet god sallad med halstrad tonfisk.

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Mitt långa och informativa inlägg om husvagnssemester med barn och hur vår husvagnssemester nu i somras var.

Hängsälj och blommor i trädgården

Vad jag ser fram emot i helgen:

Vi skulle egentligen åka iväg med husvagnen till Rättvik för en helg där, men i och med att väderprognosen visar på regn i stort sett hela helgen där så har vi tänkt om. Istället blir det en helg hemma. Få se vad den kan bjuda på mer specifikt!

Njut av fredagen!!!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons