Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa

Vardagsrummet hemma hos oss

En utmaning den här veckan har varit att få tillräckligt med sömn. Det har nämligen varit en vecka med många roliga aktiviteter och mycket att göra och då är det lätt hänt att sömnen blir bortprioriterad. Jag tycker att jag har fått till det ganska bra med sömnen i alla fall och planerar dessutom att sova lite extra nu i helgen. Här kommer det bästa med denna vecka.

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Det börjar alltmer kännas i luften att hösten så sakteliga är på ingång. Älskar den friska, klara luften och ser fram emot alla sprakande höstfärger som kommer att komma snart. Men njuter såklart också av att det fortfarande grönskar för fullt och av att kunna plocka in blommor från trädgården.

Veckans mysigaste:

Att äldsta barnet nu har börjat förskoleklass känns så stort! Han verkar trivas super både på skolan och fritids och jag fascineras av hur snabbt tiden går. Tyckte nyss han låg som ett litet knyte i mitt famn!

Fruktfat på soffbordet

Veckans träning:

Måndag: Gympahallen som vi hyr med jobbet öppnade igen för säsongen så i måndags var det höstpremiär för innebandyn. Så roligt att riva loss på planen igen!

Tisdag: Jag joggade en runda på morgonen. Tog det ganska lugnt eftersom jag inte ville dra på mig träningsvärk eller stela ben inför torsdagens löparlopp. Det blev en njutarrunda, helt enkelt!

Onsdag: Kvällen innan blev det sent och jag sov på tok på lite på natten. Dessutom skulle jag träna två pass dagen efter, varav ett av dem var ett tävlingspass så jag valde vilodag från träningen denna dag.

Torsdag: Crossfit med några kollegor på morgonen. Med tanke på kvällens aktivitet fokuserade vi på överkroppsstyrka och rörlighet.

På kvällen var vi 25 stycken från Pineberry som sprang Bellmanstafetten. Riktigt kul och såklart jobbigt! Jag blev nöjd med min tid, men är redan inställd på att få en ännu bättre tid nästa år.

Fredag: Idag ska jag träna ett bokpass med en kollega på lunchen. Kul!

Smoothies i en skål

Veckans utmaning:

Som sagt, att få till det här med sömnen. Men jag gick och lade mig tillsammans med barnen i onsdags och sov mellan 20.00 och 05.00, vilket var nyckeln till att jag hämtade i kapp på sömnkontot. Så viktigt och så skönt!

Veckans boost:

Det är en härlig boost att allt har dragit igång ordentligt på jobbet nu. Det är mycket som händer och jag har fått hänga med mina kollegor mycket denna vecka. Vi har sprungit Bellman ihop och i tisdags hade jag och min avdelning en heldag och kväll hemma hos mig. Några bilder från den dagen ser ni i detta inlägg.

Högrevsburgare

Veckans godaste:

Tycker att högrevsburgaren som vi grillade hemma hos mig i tisdags kvalar in som en av veckans godaste. Efterrätten, en gino på jordgubbar, kiwi, banan, lime och vit choklad, var inte tokig den heller!

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det jag skrev innan min morgonrunda i tisdags har flest varit inne och läst.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Vi ställde in vår husvagnstrip förra helgen, men planerar att ta den denna helg istället. Och på söndag ska vi fira min syster som fyller år då!

3 kommentarer

  1. Hur gick stafetten?

    Hamburgare, kvalar nog in på min lista som bästa maten…. 🙂 Tar gärna det på restaurang också, här i stan finns det en med getost, hujeda mig så gott…

    Ha en fin fin helg..

Lämna en kommentar

Annons
Annons