Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Födelsedagsspring

morgonlopning-dimma-7

Förra året gav jag mig själv den här presenten på min födelsedagsmorgon och i år gjorde jag exakt samma sak. Här ser ni sjön som den såg ut då när jag fyllde 37 och sprang en morgonrunda dit och tillbaka. I morse var det lite mer mulet nere vid sjön, men fortfarande väldigt vackert.

fodelsedag-1-lopning

Minnet av stunden nere vid sjön förra födelsedagen har följt med mig hela året och när jag inför årets födelsedag funderade på vad jag ville ge mig själv i träningsväg denna födelsedag så var valet inte svårt. Kravlös löpning genom skogen med en inspirerande podd i öronen och en paus halvvägs nere vid vattnet.

Magiskt och alldeles ljuvligt att börja dagen så!

morgonlopning-dimma-8

morgonlopning-dimma-9

morgonlopning-dimma-6

Jag var inte alls sugen på att pressa mig hårt i löpningen idag så jag sprang lugnt. Jag ville njuta av varje steg och varje stund och det gjorde jag.

morgonlopning-dimma-5

När jag kom hem igen hade familjen hunnit vakna till liv. Jag fick skönsång och kramar innan jag behövde sticka till jobbet. Mer av den varan blir det ikväll och det ser jag fram emot!

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons