Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

En påminnelse till mig själv

Blåbärsgröt med jordnötssmörsås

Eftersom det var länge sedan jag åt denna härliga frukost så är detta inlägg lite av en påminnelse till mig själv att äta den snart igen. Kanske att det kan fungera även som en påminnelse till dig? Eller ett tips? För om du inte har ätit blåbärsgröt tidigare så måste du testa det!

Koka havregryn tillsammans med vatten och blåbär i en kastrull. Bäst är att vänta med att ha i blåbären tills grynen och vattnet har kokat ihop. Ha gärna i ett ägg också! Här hittar du det fullständiga receptet till min blåbärsgröt.

Blåbärsgröt med jordnötssmörsås

Till denna blåbärsgröt har jag ringlat över en jordnötssås, som enkelt görs genom att blanda jordnötssmör med vatten.

Kanske att denna grötfrukost passar bra för dig att göra redan idag söndag? För nu när hösten är här smakar gröt bra gott på morgonen, eller hur!

2 kommentarer

  1. Jag äter den frukosten nära på varje dag på jobbet.. havregrynsgröt, jodrdnötssmör o blåbärssylt.. så gott för både smak o mage!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons