Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Livet – lev det fullt ut nu!

yoga-morgon-2

Jag läste ett citat nyligen som fastnade hos mig. Citatet kommer från en person som låg på sin dödsbädd, mycket sjuk och visste att dagarna var räknade.  Jag vill inte ligga på min dödsbädd och känna som den här personen gjorde:

Alla de där dagarna som kom och gick.

Jag visste inte att det var livet.

Jag vill leva livet fullt ut, här och nu. Vill inte du också det?

yoga-morgon-3 yoga-morgon-1

Det är nu som livet pågår. Ta vara på det!

Kram på er och njut av dagen! ♥

11 kommentarer

  1. Så sant. Och så synd att det för många krävs att man är sjuk eller döende innan man upptäcker det… Varje dag kan vi göra aktiva val, varje dag väljer vi hur vi använder vår tid. Vad är viktigt på riktigt…?

  2. Det är så sant och borde vara självklart men det är det inte alltid, man tar mycket för givet! Stanna upp, känna, njuta och leva….
    Kram Cia

  3. Har njutit idag, stundvis… o stundvis sur på tjejer som inte visar hänsyn på tjejmilen.. ätit en massa god mat o ska nu sova på mitt favvohotell..

  4. Ja.. inser att jag måste lägga om min träning bara… lyssnade på träningspodden för ett par veckor sen o fick höra att jag nog behöver lite mer lågintensiva pass också.. kör ju mkt på dom högre pulszonerna..

Lämna en kommentar

Annons
Annons