Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Frukost från Vete-Katten

Overnights Oats Vete-Katten

En av flera bra saker med att vi har flyttat vårt kontor är att vi nu för tiden sitter granne med Vete-Katten. Förutom att de har världsgoda bullar och annat gott fika där så finns även en magisk Overnight Oats i deras utbud. Just denna kalla gröt med chiafrön, kokos och annat gott har jag ätit mer än en gång till frukost. Så god och fylld med massor av bra energi!

Overnights Oats Vete-Katten

Egentligen är det ju enkelt att göra sin egna Overnight Oats kvällen innan och ha i kylen över natten. Men det är å andra sidan lyxigt att få börja dagen med färdig frukost från konditoriet och av någon anledning smakar det alltid godare när någon annan har gjort maten.

Denna Overnight Oats är pimpad med pumpafrön, kokosflingor, solrosfrön och pumpafrön.

Overnights Oats Vete-Katten

Nu när jag har ätit denna kalla gröt några gånger så kommer jag testa att göra en egen variant av den. Få se om jag lyckas få den lika god!

4 kommentarer

  1. Tror jag ska avfölja!! Skämt åsido.. jag vill också att du hittar rätt när du testar så du kan berätta det för oss, vet du vilken mjölk dom använder? Dottern o jag har med sorg fått skjuta på vår helg i sth i höst, helt plötsligt fanns det inte en hel helg kvar att lämna resten av familjen o dra.. men men!! Tröstar oss med ett dygn i Göteborg o hittar säkert nått gött att fika i Haga!! Ha en ljuvlig helg!

      1. Göteborg är toppen.. men så nära att man inte åker en hel helg..

        Köper kokosmjölk o provar då.. den är ju bra söt, så vanlig mjölk förstod jag att det inte var.

Lämna en kommentar

Annons
Annons