Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Googlefilter och Kebnekaise-minnen på vårt nya fina kontor

Vetekatten

I helgen hade jag och ett gäng av mina kollegor fullt upp. I fredags gick flyttlasset från vårt gamla kontor på Tulegatan och vi spenderade sedan tre dagar på vårt nya kontor på Kungsgatan 55 med att ställa i ordning och göra fint.

Vi på Pineberry hade helt enkelt växt ur lokalerna och i och med det nya kontoret kommer vi på sikt ha väldigt mycket mer yta. Till årsskiftet öppnas en av väggarna upp och vi kommer få det dubbelt så stort. Men redan nu är det stor skillnad på hur vi sitter mot innan. Och jag måste säga att vi har fått det väldigt fint inredningsmässigt!

Vetekatten

Att vårt nya kontor ligger i samma trapphus som Vetekatten är ju inte tråkigt på något sätt och att vi sitter ännu mer centralt nu har också många fördelar. Här får ni kika in i några av rummen i våra nya lokaler.

Pineberrys nya kontor på Kungsgatan 55 Pineberrys nya kontor på Kungsgatan 55

De första bilderna visar rummet där jag och mitt team sitter. Vi valde en fondvägg i mörkt grått bakom det lilla pentryt och där har vi också en liten yta med fotöljer. I övrigt består rummet mest av skrivbord och stolar.

Genomgående i hela kontoret är de höga, välvda fönstren, som bidrar med mycket ljus.

Pineberrys nya kontor på Kungsgatan 55

I det lilla pentryt finns det alltid färskt gott kaffe!

Pineberrys nya kontor på Kungsgatan 55

Vi är ju en SEO-byrå och två av våra mötesrum har namn efter två av Googles mest kända filter. Här ser ni rummet Pingvinen.

Pineberrys nya kontor på Kungsgatan 55 Pineberrys nya kontor på Kungsgatan 55

Fototapeten med pingvinerna längs med ena långväggen är verkligen effektfull och man förstår direkt vilket mötesrum man har hamnat i.

Pineberrys nya kontor på Kungsgatan 55 Pineberrys nya kontor på Kungsgatan 55

Det andra mötesrummet som syftar på ett Google-filter är Pandan. Det är svårt att få fram känslan i det rummet med bara ett par bilder, men jag kan berätta att det är en väldigt skön stämning där inne. Väggen med en djungelliknande tapet skänker lugn och harmoni och jag blir inte alls rädd för det där Panda-filtret.

Pineberrys nya kontor på Kungsgatan 55

De övriga mötesrummen har också djurnamn och det som är vårt vilorum har vi valt att kalla för Zebran. Här inne kan man ha bra diskussioner och avslappnade möten med tanke på att en kan sitta i hänggungan och en annan kan halvligga på soffan/sängen.

Pineberrys nya kontor på Kungsgatan 55 Pineberrys nya kontor på Kungsgatan 55

Keep calm and hug a zebra – bra citat va?!!!

Pineberrys nya kontor på Kungsgatan 55 Pineberrys nya kontor på Kungsgatan 55

Just rummet Zebran är det jag och en kollega till mig som har inrett.

Pineberrys nya kontor på Kungsgatan 55 Pineberrys nya kontor på Kungsgatan 55

I mitten av kontoret har vi en lång korridor, vilken vi har valt att inreda med sittgrupper i form av sittpuffar och barbord med stolar. Detta för att man enkelt ska kunna gå undan och jobba på en annan plats än vid sitt skrivbord. Självklart har vi dekorerat denna korridor med minnen från vår bestigning av Kebnekaise. Jag blir alldeles varm i själen när jag går förbi fotona från vår upplevelse där.

Vi är grymt nöjda med vårt nya kontor och jag kommer säkert återkomma med mer bilder från det. För det finns mer fint att visa upp från det!

2 kommentarer

  1. WOW!! ovanför mitt nya favvofik… Hann med hela två besök där i helgen.. 🙂 Overnightoats att dö för o KARDEMUMMAbullarna.. Hmm, tur att inte mitt kontor ligger där.. HAHA.. Här nere på “landsbygden” är bullarna supertrista på bagerierna i närheten, bra förstås men för mig som är en bulloman är det lite trist, kan välja bort godis lätt, men en hederlig fika… MIN akilleshäl.. 🙂

Lämna en kommentar

Annons
Annons