Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Septemberbarn

Jag undrar om det har att göra med att jag är född i september? Eller så är det helt enkelt för att det är en väldigt fin månad? Oavsett varför så älskar jag september.

September

Det är månaden med en fräschör i luften. Det är friskt och härligt. Det grönskar fortfarande i full prakt, men mot slutet av månaden börjar löven sakta skifta färg till rött och orange. September är den bästa månaden för att springa utomhus. För även om jag springer året om så är det extra härligt just denna månad.

Här kommer ett gäng bilder från denna ljuvliga månad. För jag vill hylla och lyfta september lite extra. Och njuta av att vi befinner oss i den månaden just nu!

Plantering i trädgården på hösten

host-morgonpromenad-5

hostmorgon-promenad-5

hostmorgon-promenad-4

Höstblommor i rabatten, löv på träden och soluppgångar som man har en chans att få njuta av på morgnarna.

dimma

morgonlopning-dimma-3

Det är mot slutet av september som vi kan få uppleva frost på marken på morgnarna. Jag minns många fina morgonpromenader i september i dis, dimma och frost. Magiska upplevelser, som är värda att gå upp extra tidigt för att få en chans att njuta av.

fodelsedag-1-lopning

morgonlopning-dimma-8

morgonlopning-dimma-6

morgonlopning-dimma-9

Det är mot slutet av september som jag fyller år. Förra året sprang jag till denna spegelblanka sjö på morgonen av min födelsedag. Den stunden kommer jag för alltid bära med mig och jag planerar att springa till samma sjö på födelsemorgonen i år igen.

Tankar om tid fodelsedagsfika

blommor till mamma

Eftersom jag är ett septemberbarn får jag alltid ställa till med födelsedagsfika i september, något jag också älskar. Få se vad jag bakar för tårta och kakor i år och vilka blommor jag plockar in denna gång.

Älskade september, tack för att du ger mig så mycket glädje och harmoni!

4 kommentarer

  1. Här firade vi vårt septemberbarn igår… Han blev fjortis o firades med nytt träningsställ (innebandy gillar ju hela vår familj att spela) o pengar till ett nytt dataspel han suktat efter, han fick välja fika o mat o det bjöds på VANLIGA pannkakor med sylt, grädde o glass o munkar med glasyr ( hua ingen favvo hos mig) till efterätt, konstigt nog så sov 7åringen som en stock i egen säng trots allt det sockret.. 🙂

  2. Jobbar hemma idag och surfade snabbt in här mellan två arbetsuppgifter. Blev så sugen på att springa i det fina septembervädret så drog ut på en 8km-runda i längs havet. Magiskt. Tack för inspirationen!

Lämna en kommentar

Annons
Annons