Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa

Soluppgång

Hej fredag, dags att summera min vecka igen!

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Helt klart min löparrunda i måndags morse när himlen var nästintill molnfri och solen steg upp bakom skogen medan jag sprang. Bilderna i detta inlägg är från just den rundan.

Soluppgång

Veckans mysigaste:

Vi fortsätter med att natta varsitt barn varannan kväll. Den där lilla stunden med egentid med ett av barnen är så värdefull och mysig. Vi läser bok och sedan ligger vi bredvid varandra i tystnad medan barnet ska försöka sova. Smilla vill att vi ligger bredvid henne tills hon har somnat och antingen brukar hon då ligga på armen eller bröst. Att hon fortfarande som 3-åring somnar på mitt bröst vissa kvällar är som himmelriket för mig. Älskar sådana stunder! ♥

Veckans träning:

Måndag: Löpning på morgonen 30 minuter (i magisk soluppgång)

Tisdag: Styrka med gummiband och pulsträning hemma

Onsdag: Löpning på morgonen 30 minuter

Torsdag: Jag höll i crossfitpass med kollegorna. Helt klart veckans roligaste (och jobbigaste) pass!

Fredag: Löpning på morgonen 32 minuter

Soluppgång

Veckans mest intressanta:

Var på Google på utbildning i veckan. Som vanligt var det intressant även om jag denna gång kände att jag hade koll på det mesta som togs upp.

Denna morgon ska jag på en affärsnätverksträff, som förhoppningsvis kommer bli intressant.

Veckans boost:

Det måste bli den här fredag morgonen. Jag var igår kväll lite osäker på om jag skulle orka gå upp extra tidigt idag för att springa en runda innan jobbdagen satte igång. Men eftersom jag vet vilken energi det ger mig att få börja dagen så och med tanke på att jag imorgon lördag kommer få sova längre så ställde jag alarmet på klockan 05.00 och tog mig upp och ut när den ringde. Med tanke på att kroppen är ganska sliten från gårdagens pass trodde jag att det skulle vara segt att springa i morse, men det var det inte. Istället var det alldeles underbart och så värdefullt. Jag må vara morgonpigg, men till och med för mig är det tidigt att gå upp klockan 5. Men jag gjorde det och det var så värt!

Nu ser jag fram emot en härlig fredag och i helgen ska jag ge mig själv välbehövlig vila från träning.

Soluppgång

Veckans godaste:

Resterna från den goda och mustiga köttgryta som funnits kvar från bjudningen vi hade i söndagen.

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Inlägget jag skrev om Guldhjärtat 2017 och där jag bad er att nominera mig har lästs av många av er.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Smilla ska gå på sitt livs första danspass. Vi har anmält henne till Funky Kidz denna hösttermin och imorgon är det första tillfället. Hon älskar att dansa hemma, men vi får se vad hon tycker om detta!

Jag och barnen ska sedan hänga med mina bästa tjejkompisar och deras barn på lördagen. Beroende på väder blir det antingen Skansen eller Tekniska muséet. Sedan på kvällen ska jag och tjejerna ha egentid och äta middag ute samt bo på Haymarket by Scandic för en natt. Åh, lyxen och glädjen i detta!

På söndag blir det härligt familjehäng och vi kommer spendera dagen ute på Wenngarn. Den här helgen ser jag verkligen fram emot!

2 kommentarer

  1. Här var veckans bästa tre dagar i danmark med bara lille sonen, hans bästa kompisar (tvillingar) o deras föräldrar, alla dstora syskon fick vara hemma, så det var 4vuxna o 3killar på 8år som bara njöt av legoland i regn o nära på folktomt o en heldag i värmen på lalandias badland… Underbart att få ge tid till dom små som alltid bara har fått åka med!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons