Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa

Liljor i vas

Fredag morgon. Jag sitter på tåget på väg till kontoret och summerar min vecka så här långt.

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

De fina blommorna som pryder vårt hem. Liljorna som vi fått av min fina moster är magiskt vackra och buketten från jobbet är också så vacker. En bukett med snittblommor i en vas sprider verkligen så mycket glädje till hemmet!

Veckans mysigaste:

I lördags började Smilla på dans och imorgon är det dags igen. Jag ser fram emot att åka med henne dit, främst för att hon själv tycker att det är så roligt att få dansa, men också för att jag får vara med i dansen. Barnen är så pass små att vi föräldrar är med och dansar. En härlig bonus, tycker jag!

Liljor i vas

Liljor i vas

Veckans träning:

Måndag: Jag sprang en runda på morgonen. Bästa starten på veckan!

Tisdag: Träningspass hemma på morgonen. Jag körde främst styrkeövningar för axlar, rygg och armar och använde mig av gummiband som redskap.

Onsdag: Jag sprang bort till gymmet på lunchen och tränade en mix av övningar som dips, latsdrag, rodd, kettlebellssvingar och lite annat.

Torsdag: Jag höll i crossfit för kollegorna. Denna gång tränade vi en cirkel med tio olika övningar, som vi gjorde i tre varv. Vi mixade styrka med puls och hade en härlig och svettig stund!

Fredag: Planen för idag är att springa på lunchen med några av kollegorna. Jag ser fram emot att springa längs med Norrmälarstrand och tanka lungorna med frisk luft.

Veckans mest intressanta:

Jag var på ett lunchevent i måndags där matinspiration från hela världen stod i fokus. Finns en hel del intressant och inspirerande att dela med sig av från eventet och det kommer snart i ett annat inlägg.

Snittblommor i vas

Veckans boost:

I onsdags kväll tog vi oss till Swing by Golfbaren och spelade en slags minigolf med jobbet. Super kul och verkligen en härlig boost!

Veckans godaste:

Åt en fräsch och god asiatisk nudelsallad på det redan omnämnda eventet i måndags. På samma event bjöd även Reko på en ljuvlig pulled chicken.

Snittblommor i vas

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det inlägg jag skrev om mitt besök på den veganska street food-restaurangen Taku-Taku är veckans hittills mest lästa inlägg. Var nog deras delning på Facebook som hjälpte till med det!

Om du inte har varit på Taku-Taku så kan jag varmt rekommendera ett besök!

Vad jag ser fram emot i helgen:

Danslektionen med Smilla, att få vara hemma och fixa och söndagens lunch och fika tillsammans med mannens familj. Men först kör vi en härlig fredag!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons