Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Grattis till mig på ett-årsdagen!

aller-media-sista-dag-2

Förra veckan firade jag årsdag på jobbet. Jag har nu jobbat ett år på Pineberry, företaget som jag hade kollat in ett bra tag och som hade ett behov av mig när jag skickade en spontanansökan dit för ett drygt år sedan, något jag inte ångrar en sekund att jag gjorde.

I början av min karriär jobbade jag många år på SEO-byrå och det känns så rätt att vara tillbaka inom den branschen. Men det är inte bara det som gör att jag trivs så bra. Det är också kollegorna, den roll jag har och de värderingar vi står för på Pineberry.

Om du drömmer om att jobba på ett visst företag eller inom en viss bransch; tveka inte att berätta det för de företagen. Visa på varför du skulle vara en tillgång för dem och ge inte upp!

aller-media-sista-dag-1

Jag tror starkt på att du kan skapa dina egna drömmar, eller snarare göra verklighet av dina drömmar. Det finns ingen som kan läsa dina tankar och om du inte är redo för ett nästa steg i karriären; be om feedback så att du vet vad du behöver jobba på. Kämpa vidare, utbilda dig, ta ett annat jobb så länge, men ha ditt mål tydligt formulerat för dig och fortsätt att jobba mot det.

Bloggen Sokmotorskonsult.se fyller 10 år

Mitt första år på Pineberry har varit fantastiskt på många sätt. Det har också varit lärorikt och utvecklande. Och det bästa är att eftersom vi jobber inom en bransch som ständigt förändras (vi pratar ju Google och Facebook) så fortsätter jag att lära mig hela tiden.

Under mitt första år på Pineberry har vi firat 10-årsdagen av bloggen Sökmotorkonsult.se, en härlig tillställning med ballonger och allt.

Pineberrys nya kontor på Kungsgatan 55

Vi har flyttat till nytt kontor på Kungsgatan 55 då vi växte ur det gamla.

Här sitter jag i ett av mötesrummen, det som också är vilrum.

Pineberrys nya kontor på Kungsgatan 55

Vi har bestigit Kebnekaise tillsammans, det om något var en magisk upplevelse att få göra med sina kollegor!

Och så har vi gjort en massa annat kul, som att ha fått välkomna en rad nya kunder, tränat crossfit och spelat innebandy samt jobbat hårt.

Pineberrys nya kontor på Kungsgatan 55

Pineberrys nya kontor på Kungsgatan 55

Jag är så glad för att jag skickade in den där spontanansökan i augusti förra året. Om du funderar på att göra något liknande; gör det!

Lämna en kommentar

Annons
Annons