Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Latmanslördag

Helgerna är ju till för vila och återhämtning och ibland är det så skönt att då få koppla ner helt och bara vara helt galet lat. Som igår när regnet öste ner och vi var lite trötta efter att vi kom hem från Smillas dans. Vi skulle egentligen ha fixat ute i trädgården, men hur lockande är det när det hällregnar och vi var sega. Det blev att vi tog en långsam och lat eftermiddag inomhus istället. Precis vad vi behövde!

Barnen i köket

Barnen i köket

Barnen var väl de enda som blev lite uttråkade efter ett tag. Morfar skulle komma och de stod länge vid fönstret och väntade på honom. Till slut kom han och då var lyckan total!

Regnigt ute

Regnigt ute

Det var ganska mysigt att gå och drälla inomhus medan regnet öste ner. Jag drack kaffe, vilade på soffan, vek lite tvätt och bläddrade i en tidning. Mer än så gjorde jag inte på hela eftermiddagen och kroppen tackade mig. Det var precis en sådan lat och långsam eftermiddag jag behövde.

Regnigt ute

Regnigt ute

När fotbollsmatchen började på kvällen satt vi alla bänkade. Och att avsluta dagen med att se Sverige vinna mot Luxemburg med 8-0 var ju verkligen inte helt fel!

Nu när söndagen är här känner jag mig fylld med energi och ser fram emot en mer aktiv dag. Att ta det riktigt lugnt mellan varven är både bra och härligt, men det räcker med en dos av det ibland. Hoppas du ger dig själv sådana stunder mellan varven!

Lämna en kommentar

Annons
Annons