Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Nedkoppling och avkoppling

Club Salima, Kemer, Turkiet

På anläggningen vi bor på här i Kemer, Turkiet, finns det bara WI-FI på de allmänna platserna, som i restaurangerna och vid receptionen. Lite handikappade på ett sätt, men ändå bra. Vi blir tvungna att koppla ner och koppa av på ett sätt som vi inte skulle ha gjort annars. Och det är nog välbehövligt.

Club Salima, Kemer, Turkiet

När barnen har fått dansa i Mini-discot och vi kommer till vår lilla lägenhet på kvällarna så finns det inte mycket annat att göra än att spela kort och läsa bok. Barnen älskar att spela så det gör vi en stund och när de har somnat kan vi vuxna läsa en stund. Det är väldigt ovant att inte kolla av mailen och de sociala kanalerna innan läggdags, men det är också väldigt nyttigt.

Club Salima, Kemer, Turkiet

Bilderna visar hur det såg ut här härom dagen när det drog in ett gäng moln över anläggningen, men regnet kom först ett dygn senare.

Club Salima, Kemer, Turkiet

Vi har nära till havet här och att få spendera mycket tid där istället för framför en skärm är så värdefullt.

Vi behöver alla koppla ner ibland och den här veckan får jag göra det mer än vanligt. Dagen när det regnade som mest här tog vi alla en tupplur på eftermiddagen. Bara en sådan sak!

Club Salima, Kemer, Turkiet

Club Salima, Kemer, Turkiet

Bergen som omger oss är mäktiga och där borta går det finaste jag har. ♥

Club Salima, Kemer, Turkiet

Jag har testat på gymmet här, men det var ingen höjdare tyvärr. En liten instängd lokal med gamla maskiner och där det luktade unket var inget för mig. Hade mannen inte haft ont i ryggen hade vi nog testat på tennisbanorna. Men även träningsmässigt är det ganska skönt att ta en vecka i lite lugnare tempo. Jag är säker på att min kropp tackar mig för det!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons