Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Dagen som förändrade mitt liv

wilmer-maskrosor

Den där dagen när vi fick veta att du fanns i min mage var en av de lyckligaste i våra liv. Det var sex och ett halvt år sedan nu och månaderna som följde var härliga och mysiga, men samtidigt fyllda av en liten nervositet för hur det skulle gå.

Graviditeten med Wilmer var segdragen om jag jämför med den jag hade senare med Smilla. Vi räknade dagarna tills det skulle bli den 20 november 2011. Det var den beräknade dagen för din födsel, men du valde att stanna i kvar i magen tio dagar till.

Karin Axelsson gravid

De där sista tio dagarna av graviditeten var de långsammaste dagarna hittills i mitt liv. Jag vankade av och an och längtade ihjäl mig efter dig.

bebis

Så kom du äntligen. Det var lite turbulent med sugklocka och allt, men ut kom du och från och med din dagen har mitt liv förändrats för all framtid.

Det var den 30 november 2011 som mitt liv fick en helt ny mening. När du kom fick allt annat helt andra perspektiv. Inget var viktigare än att du skulle må bra och vara frisk. Och det var du!

bebis

bebis

Du lilla knyte har sedan dess växt upp och blivit en stor pojke. Idag fyller du sex år, min älskade pojke. Massor med grattis till dig!

Wilmer vid havet på Kreta

Vår fina, smarta, kloka, omtänksamma, busiga och ibland lite lillgamla Wilmer, tack för att du kom till oss den där dagen för sex år sedan. Att vi får vara en del av ditt liv är ren och skär lycka!

Dessa sex år med dig har gett mig så mycket. Vi har upptäckt saker som nya länder och platser tillsammans och jag har fått vara med när du har utforskat allt från dag ett. Du har alltid varit tidig med saker, som att du lärde dig gå när du var nio månader till att du lade avancerade pussel som 2-åring och nu både kan alfabetet och delar av multiplikationstabellen.

wilmer-strand-01

När du var 2 1/2 år och Smilla kom till oss blev det plötsligt konkurrens om all tid och uppmärksamhet. Tror att det var lite jobbigt för dig, men det var nog allra jobbigast för mig. Att vi har fått göra vissa saker ihop, bara du och jag, har varit viktigt och värdefullt. Som när vi spenderade en vecka tillsammans på Malta, visserligen under tråkiga omständigheter eftersom du hade vattkoppor och vi var tvungna att mest vara på hotellrummet, men det var ändå värdefull tid tillsammans.

wilmer-maskrosor

Jag imponeras av ditt intresse för så mycket olika saker i livet, för din klokhet och alla funderingar du har. Jag ser fram emot alla år som komma skall med dig, alla omgångar Yatzy vi kommer spela, alla stunder i naturen vi kommer spendera och alla gånger som vi läser böcker eller dansar ihop. Livet med dig är underbart! ♥

4 kommentarer

  1. Den dagen!! Min infaller på söndag, då fyller min dotter 18år.. Att bli mamma är speciellt alla gånger, men första gången är ändå första gången…

Lämna en kommentar

Annons
Annons