Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Helgplaner

frost

Helgen närmar sig och jag ser fram emot att fira både pappa och mannen på farsdag. Jag ser också fram emot att få vara utomhus mer än jag hinner med i veckorna. Nu när dagarna är kortare känner jag mig tröttare än vanligt och jag vet att det beror på för lite dagsljus. Vi har lite bestyr kvar när det kommer till att förbereda trädgården inför vintern. Det ser jag fram emot att ägna mig åt!

Karin Axelsson Fitness och Hälsa

Outdoors är verkligen min grej. Tänker tillbaka på när jag och syster vandrade runt Brunnsviken i våras och funderar på när jag ska få till ett sådant vandringspass med kängorna nästa gång.

I helgen ska vi också skicka ut inbjudningskort till Wilmers kalas, som ska ske om ett par veckor. Det är dans för Smilla och fotboll för Wilmer och utöver det en del fix.

partner-promotion

Något som också händer i helgen är Allt för Hälsan-mässan. Länken här intill är sponsrad, men orden och åsikterna är som vanligt mina.

Jag brukar normalt sett vara på denna mässa varje år, men får inte till det den här gången.

gröna smoothies på Allt för Hälsan-mässan

 

I år är mässan 50% större än förra året och det finns massor av härligt att bli inspirerad av. Några av de som kommer vara där för att prata och inspirera är Carolina Klüft, PT-Fia, Annika Sjöö och Karl Dyall. Från imorgon fredag tills på söndag håller den på.

På Allt för Hälsan-mässan

När jag och barnen var där förra året drack vi bland annat gröna smoothies, testade en hinderbana för barn och inspirerades till max av hälsoprylar. Så här kul hade vi det då!

Hur ser dina helgplaner ut? Berätta gärna!

2 kommentarer

  1. Helgplaner!! Tja… AW med några tjejer från gymnasiet på fredagskvällen, nykter eftersom det passar bra att hämta upp dottern från jobb på vägen hem.. Lördagen ligger blank, hoppas på sol o ett långpass löpning. Söndag o farsdag går i ett helt annat tecken… INNEBANDY!! Yngste sonen gör sitt första sammandrag o jag har korpenmatch på kvällen.. Hoppas att dom två stora får till en farsdagsmiddag tills jag kommer hem.. Har ett par lördagar nu bara gjort ingenting mer än det jag vill.. sååå himla skönt. (givetvis går tvättmaskin o diskmaskin o sånt, men ändå..)

Lämna en kommentar

Annons
Annons