Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa

Soluppgång i november vid Norr Mälarstrand, Stockholm

Så kom det sig att denna veckans “Veckans bästa”-inlägg blir skrivit först på lördag kväll istället för på fredagen. Det som är bra med det är att desto mer av veckan har hunnit passera och det finns alltså mer att skriva om. Håll till godo. Här kommer min vecka så här långt!

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

De stunder som solen har varit framme är desto vackrare som kontrast till det mörka. Flera av morgnarna den här veckan har bjudit på vacker soluppgång, antingen i frost eller med solstrålar som skinit mellan gula löv. Nu får vi passa på att njuta av de sista eldiga löven för snart har alla löv fallit. Men jag njuter minst lika mycket av frost och snö så jag håller nu tummarna för att kylan ska komma på allvar snart.

Veckans mysigaste:

Dagens dansskola med Smilla. På grund av vår resa till Turkiet och höstlov från dansen så var det några veckor sedan sist, men idag var det alltså dags igen. Det är så sött att se hennes glädje över att få hoppa och dansa runt i små balettskor och tyllkjol. Och jag gillar skarpt att också jag får dansa.

Soluppgång i november vid Norr Mälarstrand, Stockholm

Veckans träning:

Måndag: Veckans bästa start med innebandy

Tisdag: Tidig morgonträning på gymmet. Körde styrkeövningar som jag både gillar och vet är välbehövliga och fick till ett bra pass för överkroppen.

Onsdag: Löpning på lunchen med en kollega. Det blev en kortare runda längs med vattnet på Kungsholmen. Så ljuvligt att komma ut en sväng mitt på dagen!

Torsdag: Jag körde ett crossfit-pass med kollegorna där vi inledde med kortleksträning bestående av knäböj, upphopp, armhävningar och utfallshopp, fortsatte med ett pass Idioten och avslutade med att stå i jägarvila. Mina 4 1/2 minuter i jägarvila gjorde att jag både igår och idag stolpar fram som en stelbent tok. Den träningsvärken jag har i låren är inte att leka med, kan jag säga!

Fredag: Ett lugnt yogapass hemma på morgonen.

Veckans mest intressanta:

Igår var jag på en heldags nätverksträff med det chefsnätverk som jag är medlem i. Annika R Malmberg pratade om kommunikation och ledarskap, vilket var givande och intressant på många sätt. Vet ni vilken egenskap som enligt en undersökning bland medarbetare är den viktigaste hos en chef? Ärlighet. Jag kan inte annat än hålla med om att det är viktigt och det är något jag försöker ha med hela tiden i mitt ledarskap. Enligt undersökningen innebär ärlighet hos chefen att de blir tilldelade mycket information, att chefen är ärlig med resultat och att det finns en genuinitet i ledarskapet. Såklart super viktigt!

Soluppgång i november vid Norr Mälarstrand, Stockholm

Veckans boost:

Måste bli gårdagens play off-match när Sverige vann mot Italien. Vilket spel och vilken glädje!

Veckans godaste:

Har ätit varmrökt lax i veckan. Kan inte tröttna på det och är ju så galet enkelt att plocka fram. Bra snabbmat, helt enkelt!

Soluppgång i november vid Norr Mälarstrand, Stockholm

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det här om när skenet bedrar. Gissar att den väckte en del nyfikenhet när jag lade ut den på Facebook.

Vad jag njuter av nu i helgen:

Tid med familjen, att ha storstädat hela huset, pyssel i trädgården, lösgodis, att få fira mannen och pappan imorgon och att jag får sova ut på morgnarna. Hur mycket jag än gillar mina vardagar så är det trots allt väldigt skönt med helg också. Njut av din helg!

Om du ännu inte har röstat på mig i Guldhjärtat 2017 så har du nu bara några få dagar kvar på dig att göra det. Fram tills på onsdag kan du rösta och jag skulle bli så tacksam och glad över din eller dina röst/-er!!!

Om jag skulle gå till final skulle jag bli helt overkligt lycklig och jag hoppas att du vill se mig där.

>>> Rösta på mig som Årets Förebild <<<

>>> Rösta på mig som Årets Social Media Influencer <<<

Tack för att ni har tagit mig till Guldhjärtat 2017!

2 kommentarer

  1. Håller med att ärlighet är viktigt hos en chef, utan det funkar inget annat heller.
    Var själv på en konferens kring corporate mindfulness förra veckan och där fick vi höra att det viktigaste hos en ledare enligt en annan studie (gjord hos några storföretag) var att denna är osjälvisk (“how can I be of benefit to others” har jag antecknat) och empatiskt.

Lämna en kommentar

Annons
Annons