Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Andra söndagen i advent

Julfint i köket

Tänk att det är mindre än två veckor kvar till jul nu!

Jag gillar verkligen de här helgerna innan jul. Det är mysigt att ha adventsljusen, stjärnorna och julblommorna framme och det är härligt att fixa med sådant som hör julen till. Under helgen som var har vi haft skön adventsstämning.

Amaryllis

Barnen och jag hade helgen för oss själva och eftersom jag var lite seg efter en rolig julfest med jobbet på fredagen så satsade vi på mycket mys och ett lugnt tempo.

Ingredienser till Rocky Road

Utöver mysigt häng och praktiska saker som behövde göras så plockade vi fram ingredienser till Rocky Road. Vi hade en överbliven chokladkalender så chokladen från den fick åka med i godistillverkningen.

Ingredienser till Rocky Road

Jag brukar ha mini marshmallows i färg i mina Rocky Roads. Då blir de härligt färgglada. Receptet på mina Rocky Roads hittar du här.

Rocky Road

Rocky Road

Vi provsmakade såklart lite av den och resten sparar vi till jul. Av alla ljuvliga julgodissorter som finns så gillar jag helt klart denna bäst!

Rocky Road

Vi fikade bullar också och tände det andra adventsljuset.

Det blev en lagom lugn helg och nu är det bara en adventshelg kvar innan jul. Hoppas att också du har fått njuta i advent!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons