Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Gott Nytt 2018!

nyar-2016

Bara några timmar kvar på 2017 nu och jag vill kika in för att önska er ett gott slut och ett riktigt gott nytt år. Må 2018 bli ett fint, kärleksfullt och skimrande år för oss alla!

Kommer du avlägga några nyårslöften eller gör du som jag och tar tillfället i akt att göra en Bucketlist för 2018 istället? Löften i all ära, men jag tycker inte man ska tvinga fram några för sakens skull. Bättre då att avlägga löften när som helst på året. Däremot tycker jag det nya året inbjuder bra till att planera inför vad man vill göra.

Min Bucketlist kommer upp här inom kort. Måste fila klart på den bara!

nyar-2016nyar-2016

Här ser ni några bilder från förra årets nyårsafton. I år ska vi fira hos fina vänner. Kommer bli så härligt!

Ha nu ett fint nyårsfirande!!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons