Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Aerobics al’a Jane Fonda – Vilken energiboost!

I am ready releasefest med aerobics al'a Jane Fonda

I torsdags morse klev jag in på Altromondo Yogastudio med ett brett leende på läpparna. Under kappan var jag klädd i färgglada 80-talskläder med inspiration från Jane Fonda. Bara det i sig gjorde mig glad, men också det faktum att jag skulle få dansa aerobics med likasinnade gjorde att jag hade en hög förväntan på denna morgon.

I am ready releasefest med aerobics al'a Jane Fonda

Träningseventet med 80-talstema arrangerades av I am Ready, vilka Mårten och Malin Nylén står bakom. Den nya hälsosajten är nu lanserad och det var det vi var där för att fira. I am Ready är sajten som vill involvera, inspirera, engagera, entusiasmera och interagera och som vill vara en del av ett sundare Hälsosverige

Paret Nylén hälsade välkomna och sedan fick vi köra ett galet roligt aerobicspass under ledning av Maria Cajdert.

I am ready releasefest med aerobics al'a Jane Fonda

Maria lade upp passet på en bra nivå, inte för svårt och inte för lätt och med en glädje som smittade av sig hur långt som helst.

I am ready releasefest med aerobics al'a Jane Fonda

Jag var i extas. Så kul var det!

I am ready releasefest med aerobics al'a Jane Fonda

Mina dance moves var säkert inte de snyggaste, men det gjorde ingenting. För alla var lika välkomna att vara med.

I am ready releasefest med aerobics al'a Jane Fonda

Elmina showade loss framför mig.

I am ready releasefest med aerobics al'a Jane Fonda

I am ready releasefest med aerobics al'a Jane Fonda

I am ready releasefest med aerobics al'a Jane Fonda

Den härliga dansfesten tog slut alldeles för snabbt, men så är det när man har roligt.

I am ready releasefest med aerobics al'a Jane Fonda

Vi avslutade vår stund i salen med att posera framför kameran. Här ser ni mig med Mårten och Livia.

I am ready releasefest med aerobics al'a Jane Fonda

Sandra och Anna i en snygg pose.

I am ready releasefest med aerobics al'a Jane Fonda

I am ready releasefest med aerobics al'a Jane Fonda

I am ready träningspass

Alltså, vilken härlig morgon! Den energi jag fick av den räckte till långt in i helgen. Helt magiskt!

I am ready releasefest med aerobics al'a Jane Fonda

Måste säga att Mårten såg för härlig ut i sin peruk och 80-talskläder. Jag var så tagen och exalterad av allt det roliga denna morgon att jag glömde att få med mig den fina goodiebagen. Så kan det vara när man har skoj!

Tack I am Ready för att jag fick vara med och fira med er!

Foton av Josefin Stein

Lämna en kommentar

Annons
Annons