Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Snällkalendern 2017

God Jul alla fina bloggläsare!

Äntligen är julafton här och jag ser fram emot en dag fylld med värme, glädje, familj, kärlek och god mat. Hoppas att ni också har mycket att se fram emot denna dag!

Ni som följer mig på Instagram har säkert märkt att jag har haft en Snällkalender under december månad. Varje dag i december fram till idag har jag i Snällkalender 2017 gett tips på vad man kan göra för att vara snäll mot sig själv och andra.

Idag skriver jag detta i Snällkalendern:

God Jul alla fina! Ha inte för höga förväntningar på denna dag utan låt den få bli som den blir. Var snäll mot dig själv och ta inte i för mycket. Släpp på kraven, låt julstressen rinna av dig och kom ihåg att kramas mycket. Låt denna dag bli en dag fylld med värme och kärlek!

Om du vill läsa fler av mina luckor i Snällkalendern 2017 kolla in @fitnessochhalsa på Instagram. Ha en underbar och riktigt snäll jul!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons