Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa

Orkidé

Åh, vilken härlig och rolig vecka detta har varit och är. Och kommer fortsätta vara i helgen också, som det ser ut!

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Hyacinterna på vårt köksbord, orkidén på byrån och alla fina julstjärnor som hänger i mångas fönster nu. På söndag kommer vi hänga upp våra hemma hos oss också.

Veckans mysigaste:

Wilmers födelsedag igår, framför allt för att han tyckte det var så roligt att bli firad, men också för att vi alla var samlade på kvällen.

Orkidé

Veckans träning:

Måndag: Innebandy på morgonen

Tisdag: Löpning i regn och rusk på morgonen. Sprang en sväng bort mot Norr Mälarstrand och längs med kajen en bit. Körde armhävningar och dips mot en bänk innan jag sprang tillbaka till kontoret.

Onsdag: Jag och kollegan Maria sprang runt Kungsholmen på lunchen. En mil kvalitetstid med både rörelse och värdefullt jobbsnack!

Torsdag: Gårdagen startade magiskt för mig. Tillsammans med ett gäng andra tränings- och hälsobloggare körde vi ett pass aerobics al’a Jane Fonda, klädda i 80-tals outfits. Tack för en grym morgon, Malin, Mårten och konceptet I am Ready! Mer om detta kommer att komma.

Fredag: Startade denna dag med hemmaträning i form av olika konditions- och styrkeövningar i intervallform.

Veckans mest intressanta:

Var på ett bra och peppande frukostseminarium med Philip och Tomas bakom Stjärnsäljarpodden tidigare veckan. Fanns en del intressant att snappa upp där!

I am ready träningspass

Veckans boost:

Kolla in bilden ovan så förstår ni nog vilken boost det var att träna aerobics med det här gänget igår. Det var galet kul att få gå all in i aerobicsdansen och svettas med de andra färgglada bloggarna!

Pineberry fyller 10 år

En annan härlig boost den här veckan var 10-årsdagen på jobbet. När Pineberry fyllde tio år i onsdags firade vi det med bubbel, rawbollar och ballonger. Så härligt att vara en del av detta företag!

Veckans godaste:

Kommer nog vara den mjuka pepparkaka som jag ska baka imorgon.

Orkidé

Orkidé

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det jag skrev igår om den där dagen för sex år sedan som förändrade mitt liv för all framtid.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Vi ska fira Wilmer ännu en gång, nu i form av att våra familjer kommer över och firar honom. Det och att vi ska göra julmysigt med stakar och stjärnor ser jag fram emot. Men jag ser också fram emot att hänga på Berns på lördag kväll, på efterfesten av Guldhjärtat. Kommer gå dit med den här härliga tjejen, men hoppas på att också få träffa andra härliga influencers inom träningsbranschen där.

Lämna en kommentar

Annons
Annons