Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa

yoghurt och äpplekompott i burk

Vi är inne i den mörkaste perioden av året och jag är nog inte den enda som känner av det tydligt. Detta ständiga mörker är en utmaning att hantera och jag försöker vara snäll mot mig själv för att orka. Jag märker att jag inte har riktigt samma energi så istället för att tvinga in träningspass de dagar som jag inte är så pigg så tränar jag färre pass per vecka och prioriterar fler promenader och stunder ute i dagsljus istället.

Men trots detta mörker finns det mycket att glädja sig ut också. Här kommer det bästa från den här veckan!

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

När det tidigare i veckan hade snöat mycket och vi omgavs av ett vitt, gnistrande vinterland. Som i onsdags morse på Lucia när jag gick den här fina morgonpromenaden till jobbet.

Veckans mysigaste:

Helt klart luciafirandena på Wilmers skola och Smillas förskola. Wilmer och hans skolkompisar gick ett luciatåg med över 100 barn. Han var pepparkaksgubbe och sjöng med så bra i alla sångerna. På Smillas förskola firade vi genom att sitta samlade i en ring medan en av fröknarna läste en julsaga och vi alla fick sjunga jul- och luciasånger mellan varven. Smilla som älskar att sjunga tog i för kung och fosterland i sångerna. ♥

yoghurt och äpplekompott i burk

Veckans godaste:

Åt innehållet ur denna lilla fina burk i måndags till frukost; en krämig yoghurt med äppelkompott som var väldigt god.

Veckans träning:

Jag tar det som sagt lite lugnare med träningen nu. Det har blivit ett par pass av lite hårdare slag och i övrigt lugnare träningspass eller promenader.

Måndag: Sprang en löparrunda i ymnigt snöfall på lunchen. En halvtimme fick räcka.

Tisdag: Gummibandsträning hemma i vardagsrummet innan jag väckte barnen. Fokus låg på rygg, axlar och lite bröst.

Onsdag: Yoga

Torsdag: Årets sista crossfitpass med kollegorna. Helt klart veckans jobbigaste pass, men också det roligaste!

Fredag: Hade tänkt springa en sväng denna morgon, men jag valde att snooza en halvtimme till istället. Får se om jag tränar något i helgen istället.

Veckans mest intressanta:

Listan med vad vi har googlat mest under 2017. Är lite förvånad över att chokladbollar är det mest googlade i matväg.

Middag med jobbet Pineberry

Veckans boost:

Julfesten vi hade med jobbet i fredags har boostat mig hela denna vecka också. Vi åt middagen vid långbord på kontoret och fortsatte sedan med dana halva natten. Så kul!

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det jag skrev i början av veckan om att tänka positivt och vända en dålig start på dagen till en bra dag.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Jag och barnen ska mest hänga hemma. Vi ska pyssla och baka det sista inför julen, kolla på senaste avsnitten av Jul med Ernst (Wilmers favoritprogram) och skriva julkort. Älskar sådana lugna helger med mycket pyssel och fix!

Njut av fredagen och ha en fin helg!

2 kommentarer

  1. Det är nog många som känner som du, att energin dippar med mörkret och kylan. Jag däremot älskar jul och vinter och mörkret gör inget för mig. Det är nästan tvärtom, älskar att gå morgonpromenader i mörkret eller springa i snöslasket, det ger mig massor av energi. 🙂

Lämna en kommentar

Annons
Annons