Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Jul i huset

Tänk, snart är det jul! Bara två dagar kvar nu och det känns nästan lite overkligt samtidigt som jag är väldigt inställd på det. Idag jobbar jag min sista dag för att sedan ha jullov nästa vecka tillsammans med barnen. Mannen kommer jobba då, vilket såklart är tråkigt, men i slutet av januari har vi en gemensam semestervecka att se fram emot istället eftersom vi då kommer vara i Åre

Här kommer det bästa från den här veckan.

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Rimfrosten och de magiskt vackra morgnarna dessa dagar. Både igår morse och den här morgonen har jag promenerat genom ett ljuvligt vackert vinterlandskap och varit tvungen att lägga upp det min Instagram Stories. Följ mig här på @fitnessochhalsa om du inte redan gör det!

Veckans mysigaste:

Igår kväll satt jag och Wilmer och skrev julkort. Han ville skriva dem som är till närmaste familjen. Utöver det skrev han också denna text i sin bok om sig själv: “Jag är kär i Ingrid. Kram från Wilmer.” Sött, bara sex år och redan med flickvän! ♥

Jul i huset

Veckans träning:

Måndag: Löpning längs med Norr Mälarstrand innan jobbet. Kallt och härligt!

Tisdag: Styrketräning på gymmet, fokus rygg, axlar och lite bröst.

Onsdag: Löpning på lunchen längs med Karlbergskanalen.

Torsdag: Yoga och styrka hemma. Avslutade med 10 x 10 armhävningar!

Fredag: Styrkeövningar för ben och rumpa hemma. Avslutade med 40 burpees!

Ingen av passen den här veckan har varit direkt hårda. De har alla varit ungefär en halvtimme långa och på en medeltuff nivå. Det har känts viktigt att inte pressa mig för hårt då jag är ganska så trött av mörkret och den här tiden på året. Nästa vecka när vi har jullov kommer jag mest röra på mig i form av att vara ute med barnen och inte ha något krav på en viss sorts träning alls. Ibland behövs sådana veckor också.

Veckans mest intressanta:

Att det här med tomten och alla andra figurer som hör julen till är så spännande för barnen. Smilla menar på att vi kommer få besök av tomten, alla tomtenissar, Sankta Lucia, renen, sockerbagaren och Rudolf på julafton. Det blir många på besök, med andra ord!

Jul i huset

Jul i huset

Veckans boost:

Att vi igår natt hade vintersolstånd och vi därmed går mot ljusare tider nu.

Veckans godaste:

Åt en super god lunch på Vete-Katten igår: gravad lax med stuvad potatis. Så bra att vi sitter granne med det härliga fiket!

barnet skriverWilmer skriver sin kärlekstext till Ingrid

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det jag skrev om att spendera en helg på landet utan bil.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Det ska bli mysigt att förbereda det sista inför julen imorgon. På julafton kommer sedan våra familjer över till oss och vi kommer fira traditionsenligt med julbord, Kalle Anka, julfika, tomte och julklappar, gröt, glögg och mysigt häng.

Lämna en kommentar

Annons
Annons