Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Att längta till efter helgen

Crossfit i gympasal

I samband med jul och nyår har vi haft ett uppehåll i träningspassen med kollegorna. Nu efter Trettonhelgen är det dags igen och jag längtar redan till måndag morgon. Visst är det skönt med helg, men det ska verkligen bli kul att få träda in i den gröna gympasalen och köra ett pass innebandy med gänget!

Crossfit i gympasal

Innebandy på måndagar och crossfit/cirkelträning på torsdagar är ett perfekt upplägg. Jag som var väldigt skeptisk till och ovan vid innebandy från början har lärt mig att gilla det skarpt. Men crossfitpassen kommer alltid hålla mig varmast om hjärtat. Och ett extra plus i kanten är att det är jag som får hålla i de passen.

Crossfit med Pineberry

Här ovan har ni några av crossfitfantasterna. Visst är vi ett härligt gäng?!!

Ha en härlig helg, alla ni! Hoppas att ni också har något att längta till på måndag morgon!

Här hittar ni ett tidigare inlägg om det positiva med träning på jobbet.

Lämna en kommentar

Annons
Annons