Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Min Bucketlist 2018

Nytt år, nya möjligheter och 12 månader att fylla med nya upplevelser. Jag vill uppleva mycket under 2018, vilket jag i och för sig alltid vill, men kanske att jag ändå vill det lite extra mycket detta år. Jag vill använda lediga dagar till att göra saker som jag inte gjort förut, uppleva nya platser och fylla dem med sådant som är nytt för mig.

Min Bucketlist 2018

För att se till att ta mig tid till dessa nya upplevelser har jag funderat ut min Buckelist för 2018. Det kan mycket väl hända att jag kommer på fler saker längs med vägen. Men här kommer den så som den ser ut just nu – årstid för årstid.

Karin Axelsson vinter

Min Bucketlist för vintern 2018

 • Att vi ska åka till Åre i slutet av januari är inget nytt då vi gör det varje år. Men jag vill passa på att ge mig själv några nya upplevelser när vi är där denna gång. Förutom att åka utförs med mina nya skidor som jag fick i julklapp vill jag ta med längdskidorna och också åka på längden. Jag tänker mig också ett besök på Copperhill för en massage där.
 • Jag ska fortsätta med min lunchlöpning minst en gång i veckan. För att få uppleva lite nytt där tänker jag mig en längre runda på närmare 20 kilometer vid något tillfälle. Då får jag ju uppleva nästan hela Stockholm på ett enda löppass!
 • Jag ska boka PT-timmar för att lära mig att stå på händer. Detta var egentligen min målsättning för 2017, men eftersom jag inte har lyckats ska jag ta tag i det ordentligt nu.
 • Jag vill bada badtunna när det snöar så det får jag se till att vi gör någon ledig dag i vinter.

Karin under körsbarsträden i Kungsträdgården

Min Bucketlist för våren 2018

 • När våren kommer vill jag besöka olika blomsterfält med vårblommor. Jag har hört talas om en plats norr om Stockholm som har ett magiskt fält med vitsippor om våren. Den platsen vill jag uppleva!
 • Jag ska springa ett halvmaralopp, den distans som jag aldrig har sprungit på lopp. Just nu funderar jag på vilket sådant lopp jag ska anmäla mig till; Göteborgsvarvet i maj eller Challenge 21k i april eller något annat? Har du något förslag?
 • Vi kommer ta helgturer med husvagnen och jag funderar just på vilka platser som vore mysigt att åka till. Något jag vill uppleva med husvagnen är att fricampa någonstans vid en sjö för att på morgonen springa en runda och sedan ta ett morgondopp i sjön. Men det kanske får bli mer till sommaren?

Karin med kläder i spets och jeans

Min Bucketlist för sommaren 2018

 • Jag vill tälta på tomten med barnen!
 • Jag tänker satsa på mina swimrun-turer.
 • Vi ska antagligen åka till Lofoten med husvagnen, en äkta Bucketlist-upplevelse!

Karin Axelsson - på väg till en tjejhelg i Göteborg

Min Bucketlist för hösten 2018

 • Det här året kommer jag nog inte ha ett vanligt gymkort. Istället vill jag satsa på att ta klasser på olika studios och gym som är mer nischade och som jag vill prova. Under hösten vill jag ta många yogaklasser för att komma in i ett riktigt härligt yogaflow.
 • Under sensommaren ska jag plocka mycket blåbär i vår skog och under hösten mycket svamp.
 • Jag tänker också börja springa trail i vår skog, något jag har tänkt länge, men som inte blivit av ännu.

Där var min Bucketlist för 2018 med saker som jag just nu vet att jag vill göra. Är som sagt säker på att det kommer fyllas på med mer efter hand, men det är ju det som är så härligt!

Har du en Bucketlist för 2018 ännu?

Lämna en kommentar

Annons
Annons