Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Ett super bra frö i en mix med jordgubbe och kokos

Superfruit Foods chiafrön

Hemma i mitt skafferi har jag en smart frömix som jag fick på en pressträff för ett tag sedan. Det är en mix med chiafrön samt torkade jordgubbar, kokos och baobab i pulverform. Denna mix är super smart att använda till att göra chiapudding, overnight oats eller chiabollar av. I och med innehållet i mixen är smaksättningen klar och det enda du behöver tillsätta är någon sorts mjölk om det är chiapudding du ska göra, mjölk och havregryn för Overnight Oats eller mixa med nötter/mandlar, kokosolja och eventuellt kakao om det är hälsobollar du ska göra.

Superfruit Foods chiafrön

Chia Seed Mix Organic heter den och kommer från Superfruit. Verkligen ett bra Super Food!

Superfruit Foods chiafrön

Under jullovet testade jag denna mix när jag gjorde en omgång ljuvligt god Overnight Oats. Jag lovar att bjuda på bilder och recept på den godingen inom kort!

Superfruit Foods chiafrön

Superfruit Foods chiafrön

Om du vill ha det bekvämt tycker jag du ska satsa på en sådan här mix. Smaken av jordgubbe och kokos gör den till väldigt god. På förpackningen tipsas det om att röra ner mixen i den kokta havregrynsgröten, direkt i kastrullen. Det ska jag testa nästa gång!

Lämna en kommentar

Annons
Annons