Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

En kväll på Berns och Guldhjärtat

Karin Rahm och Karin Axelsson på Guldhjärtat 2017

Det var en kall kväll i början av december när jag mötte upp med fina bloggkollegan Karin utanför Berns. Vi hade rymt hemifrån från män och barn samt klätt upp oss till tänderna. För vi skulle på träningsbranschens största galafest: Guldhjärtat.

Jag var nominerad i kategorin Årets Social Media Influencer 2016 och nu 2017 hade jag blivit nominerad både i den kategorin och i Årets Förebild. Jag gick inte vidare till final, men jag blev bjuden på galatillställningen och prisutdelningen och det var det jag tog med mig Karin på.

Karin Rahm och Karin Axelsson på Guldhjärtat 2017

Jag och Karin hängde med ett gäng andra bloggare och influencers från träningsbranschen uppe på balkongen. Vi drack bubbel och hade en fin utsikt över scenen där priserna delades ut. Det var riktigt kul att hänga, snacka och bara ha det soft.

Guldhjärtat på Berns 2017

Guldhjärtat på Berns 2017

Alla eloge till Ove Rytter som står bakom detta arrangemang och som har roddat det och Fitnessfestivalen i väldigt många år nu och stort grattis till alla vinnare i de olika kategorierna, men det var lite mycket “klubben för inbördes beundran” för att falla mig helt i smaken. Ovan ser ni Sara Dahlström på scenen. Hon var verkligen en värdig vinnare i kategorin Årets Social Media Influencer!

Det var med en värme i hjärtat som jag begav mig hemåt den natten. Jag hade fått en trevlig kväll ute på stan tillsammans med likasinnade, fina människor. Sådant är värdefullt!

Bilderna på oss är tagna av Fitnessfestivalen

Lämna en kommentar

Annons
Annons