Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Om att avsluta sitt år på bästa möjliga sätt

Nyårsafton 2017

Det är idag den andra dagen på 2018 och jag är på väg till årets första jobbdag. Innan jag inleder den vill jag blicka tillbaka till den härliga nyårsfest vi var på i förrgår när vi firade in det nya året tillsammans med goda vänner. Tänk vad värdefullt och härligt det är att avsluta ett år och påbörja ett annat tillsammans med dem man håller kär!

Vi skulle vara hemma hos vännerna vid 16 så redan efter lunch började vi göra i ordning oss för festen. Jag var smått övertaggad som ni ser!

Nyårsafton 2017-18

På plats fanns två av mina allra bästa vänninor, deras män och varsina två barn så allt som allt var vi sex vuxna och sex barn som firade nyår tillsammans. De flesta av barnen är i någorlunda samma åldrar och hade väldigt kul tillsammans. Så härligt att de nu har kommit upp i den ålder när de gillar att leka med jämnåriga och har glädje av det.

Det var tydligen ganska så kul att spexa loss med de olika glasögonen, mustascherna och andra accessoarer som vi köpt med till nyårsfesten.

Nyårsafton 2017

Det tyckte jag också!

Nyårsafton 2017

Innan middagen var klar bänkade sig flickorna framför chipsskålen och åt sig mätta på dem…. 🙂

Nyårsafton 2017

Wilmer höll koll på klockan. Än var det många timmar kvar till tolvslaget…

Nyårsafton 2017

Middagen var galet god. Till förrätt åt vi våffla med gräddfil. löjrom och rödlök. Varmrätten var oxfilé med rödvinsås samt ugnsrostade rotfrukter. Och till efterrätt åt vi en härlig kompott med vaniljglass, vispad grädde, jordgubbar, bananer, ananas, maränger och hemgjord chokladsås.

Nyårsafton 2017

Två av grabbarna i gänget är riktigt duktiga på matlagning, varav den ena driver en italiensk finrestaurang, så vi tjejer kunde softa en hel del och blev serverade riktigt god mat. Ljuvligt!

Nyårsafton 2017-18

När maten var uppäten hade klockan hunnit bli närmare 23. Några av barnen hade gett upp, men våra två var vakna ända tills halv 2-snåret när vi åkte hem.

Nyårsafton 2017

Nyårsafton 2017

Vi spexade loss, satt och snackade och skålade in det nya året med varandra när det var dags för det.

Att ha fått inleda det nya året tillsammans med sin lilla familj och finaste av vänner bådar gott inför 2018. Det här kommer bli ett grymt år!

Karin på nyårsafton 2017-18

Här ser ni förresten fotografen bakom flertalet av bilderna i detta inlägg, er egen Karin. 🙂 Övriga bilder är tagna av Marie.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Annons
Annons