Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Nyttig Banana Split!

Nyttig Banana Split

Kommer ni ihåg den ljuvliga frukost på Pom & Flora som jag åt med min syster för ett tag sedan? En av rätterna vi beställde in var en Banana Split och på grund av väldigt god samt härlig så var jag såklart tvungen att göra min egen variant av en sådan nyttig Banana Split hemma.

Det här är frukosten som är lika god som en efterrätt, men ändå ger dig massor av bra näring. Du måste testa att göra den!

Nyttig Banana Split

Nyttig Banana Split

Nyttig Banana Split

1 portion

  • en banan
  • ca 1 dl naturell kvarg
  • en klick jordnötssmör
  • en näve granola med kakao (jag valde den från Paulúns med kakao och hallon)
  • chiafrön

Skala och skär bananen mitt itu. Lägg upp halvorna dekorativt på en assiett. Klicka på kvarg och jordnötssmör. Strössla granola och chiafrön över härligheten. Så där, din nyttiga Banana Split är klar!

Nyttig Banana Split

Det här är en av mina absoluta favoriter att äta till frukost just nu. Eller till mellanmål, fika eller efterrätt. Så gott!

Nyttig Banana Split

Om du tycker att kvarg blir för sträv i smaken så kan du blanda ut den med turkisk yoghurt. Succé!

Tack Pom & Flora för inspirationen till denna ljuvliga Banana Split!

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons