Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Fitness & Hälsa 2017 i siffror

Jag har gjort en summering av året 2017 i form av vad jag upplevde och gjorde. Men jag har ännu inte summerat året i form av statistik och siffror. Så det gör jag i detta inlägg. Jag som gillar siffror och statistik, och som pysslar med sådant till vardags i mitt jobb som försäljningschef, älskar den här typen av inlägg. Jag hoppas att några av er som läser också uppskattar det. Skriv gärna en rad i kommentarerna i sådant fall! ♥

Att titta på dessa siffror gör mig så oerhört tacksam! Jag blir glad och tacksam över insikten att ni är så pass många som är här inne och läser varje dag, vecka och månad. Det är tack vare er som bloggandet är meningsfullt och varje gång jag hör från er att ni blir inspirerade så fylls mitt hjärta med glädje!

Något som inte är lika roligt med att skriva detta inlägg är att siffrorna 2017 är märkbart sämre än under 2016. Å andra sidan är det ganska logiskt eftersom jag numera driver bloggen som ett sidoprojekt och främst fokuserar på mitt jobb på Pineberry. Tidigare har jag haft möjlighet att lägga mer tid och engagemang på bloggen och det egna företaget, vilket naturligtvis gör en skillnad i resultatet.

Så med tanke på att Fitness & Hälsa numera mer är min hobby så är jag nöjd över 2017 och dess resultat!

Karin Axelsson Fitness och Hälsa

Fitness & Hälsa – fitnessochhalsa.se – 2017 i siffror:

 • Fitness & Hälsa hade 825 705 sidvisningar under 2017
 • ATH i page views för en dag var en tisdag i januari när bloggen hade 6 607 sidvisningar
 • Så många som 275 987 personer har varit inne på bloggen och tagit del av innehållet under 2017. Wow alltså!
 • Bloggen får mycket trafik från Google och de mest välbesökta sidorna är recept- eller kostsidor som ligger bra till i sökresultatet och där det googlas en hel del kring dess sökord. Under 2017 var dessa de tre mest välbesökta sidorna (förutom startsidan) – samtliga med över 15 000 sidvisningar:
 • När jag kollar vilket av de inlägg som jag skrev 2017 så är det inlägget om recept på påskmat som har fått flest sidvisningar. Ska bli kul att se om det kommer få lika mycket trafik inför påsken 2018!
 • Den vanligaste sökfrasen för att komma till bloggen 2017 var “fitness & hälsa”. Inte jätte konstigt, kanske…!
 • Den främsta trafikkällan för Fitnessochhalsa.se var Googles organiska sökresultat. Som nummer två kom direkttrafik.
 • Något jag är stolt över är att jag under hösten 2017 lyckades med att placera mig i topp 3 för sökorden “Guldhjärtat” och “Guldhjärtat 2017”, priset jag var nominerad i två kategorier i och som Google uppenbarligen tyckte att jag hade relevant innehåll om. Här hittar ni det inlägget.

traningsmotivation-karin-1

Har du en blogg? Hur har det gått för din blogg under 2017? Vore kul att höra!

3 kommentarer

 1. Banan o jordnötssmör är ju gott som det är som mellis till eftermiddagskaffet också!!

  Dottern o jag har precis bokat in sth på påsklovet ser framemot Vete-katten o hoppas på sol o blommande körsbärsträd!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons