Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

En vintermorgon vid tågstationen

Vi är inne i slutet av årets andra vecka och det känns att året har kommit igång på riktigt. Julen är utkastad, på jobbet händer det mycket och privat är vi i full gång med att planera upp vårens aktiviteter. Så kul! Här kommer denna veckas bästa.

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Det var en fin morgon i onsdags när jag för en gångs skull hade några minuter till övers medan jag väntade på pendeltåget på perrongen. Det var kallt, klart och vackert. Solen var på väg upp och färgade himlen orange i ena riktningen. Ja, ni ser själva på bilderna här.

Veckans mysigaste:

Att jag spontant stötte in i min syster igår morse. Det var väldigt oväntat och väldigt mysigt att få sig en pratstund med henne!

En vintermorgon vid tågstationen

En vintermorgon vid tågstationen

Veckans träning:

Måndag: Yes, äntligen är gympasalen öppen igen efter julledigheten. Jag och tre kollegor spelade innebandy på måndagsmorgonen. Så kul och så jobbigt att spela i lag 2 mot 2!

Tisdag: Jag följde med en kollega på ett yogapass på Urban Om. En timmes yoga där var både ansträngande och väldigt skönt!

Onsdag: Löpning med två kollegor på lunchen. En halvtimme längs med en isig kanal. Fint det!

Torsdag: Yes, årets första Crossfit-pass med kollegorna! Vi byggde upp en hinderbana i gympasalen och körde ett gäng varv. Så jobbigt och så galet kul!

Fredag: Första dagen som jag inte tränar med kollegor denna vecka. Jag var inte särskilt pigg när jag vaknade imorse så jag valde att köra ett lugnare och kortare pass med olika gummibandsövningar.

Veckans mest intressanta:

Det jag skrev om Fitness & Hälsa 2017 i siffror.

En vintermorgon vid tågstationen

Veckans boost:

När jag och två av mina bästa vänner möttes upp i onsdags kväll och åt en middag tillsammans på en tapasrestaurang i Gamla Stan. Så härligt att kunna sitta i timmar och prata ostört samtidigt som vi åt grymt goda tapaarätter!

Veckans godaste:

Det måste vara middagen i onsdags. Jag valde tapas som kycklingspett med picklad rödlök, lax med lime och koriander, vitlöksfrästa champinjoner och rostat surdegsbröd med olika röror. Allt var så gott!

En vintermorgon vid tågstationen

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det jag skrev om bloggens statistik för förra året har blivit läst flest gånger.

Vad jag ser fram emot i helgen:

En lugn helg hemma. Jag ska sätta in massa foton i album. Det blir härligt!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons