Dagen när det inte slutade snöa

Redan när vi kom hit till Åre låg det tjockt, tjockt med snö överallt. Och sedan har det fortsatt snöa lite varje dag. Men idag slog alla rekord i snöande. Det har snöat och snöat samtidigt som det har blåst rejält. Till och med för en vinterfantast som mig så har vädret idag varit lite för mycket för att det ska vara behagligt. Så idag har vi skippat skidåkningen och hängt i simhallen istället.

Fullt med snö i Åre

Igår såg det ut så här när vi var ute i snön. Vi fick pulsa rejält, men det var inget mot vad vi fick göra med all ny snö som kom.

Lite synd är det att vi inte fick åka några skidor idag, men jag tror inte att det hade varit mycket till njutning med tanke på hur kallt det blåste in i ansiktet bara av att gå mellan bilen och simhallen. Och skidor kan vi åka imorgon igen för då ska det vara lugnare väder.

Det var ganska nice att vara i simhallen som omväxlingen och lunchen på Grow var lika god som vanligt. Sedan passade vi på att gå med Smilla till frisören. Eftermiddagen spenderade vi hemma. Vi ägnade oss bland annat åt att stå på händer och sitta i jägarvila.

Fullt med snö i Åre

Fullt med snö i Åre

Så här mycket snö har vi nu på balkongräckena!

Fullt med snö i Åre

Och utemöblerna på balkongen är rejält insnöade!

Nu är snödjupet här nästan en meter. Känns som att det räcker med snö nu.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.