Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Bästa frukosten för både mig och barnen

Ägg och avokadomacka

Hej kära du! Det är måndag och jag tänker bjuda på en underbar frukost, en frukost som jag och barnen gjorde för ett par veckor sedan och som är gudomligt god att äta på helgen. Eftersom frukosten består av bland annat stekta ägg på rostat bröd i form av hjärtan kanske detta kan vara något att göra till Alla Hjärtans Dag? Nu är det bara en dryg vecka kvar dit!

Ägg och avokadomacka

Förutom att ägg är en riktig favorit så älskar jag ju avokado. Det gör inte mina barn så den här frukosten gjorde jag lite annorlunda för dem. Mina smörgåsar var pimpade med både ägg i stekt och kokt form och en halv avokado som var perfekt mogen medan barnen fick enbart stekt ägg på sina smörgåsar.

Ägg och avokadomacka

Ägg och avokadomacka

Att göra smörgåsarna i hjärtform gör frukosten extra fin och rolig. Mina barn tyckte att det var roligt att få vara med och trycka ut smörgåsarna i hjärtformen. Och visst blev de fina?!!

Ägg och avokadomacka

Ägg och avokadomacka

Nu är det måndag och jag kommer inte ha tid att göra den här typen av frukost under veckan. Men till helgen är jag sugen på att göra den igen. Den är ju både så fin och så god!

Om du också ska göra en sådan här frukost glöm inte att strössla chiliflakes över dina smörgåsar och toppa gärna med basilikablad.

Ha en ljuvlig måndag!

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons