Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Du och en ny vecka

Karin Axelsson Fitness & Hälsa

Det är måndag och en ny vecka är här. Vad ska just den här dagen och den här veckan ge dig?

Du är den som känner dig själv bäst. Du är värdefull och betyder mycket för många människor. Känner du nyfikenheten och lusten till att upptäcka den här veckan? Vad vill du med den? Vad ska du göra för att må bra denna vecka?

Tankens kraft är stor och du har all möjlighet att påverka hur din vecka blir. Ta den och gör den till din!

Du har något som ingen annan har. Ta det och använd det. Var stolt över det du har gjort och det du kan. Glöm inte bort att drömma och göra. Åstadkom sådant som du har längtat efter. Satsa högt och ta hjälp om du behöver!

Lyft blicken och ta vara på varje dag. Just den här dagen är din. Ta den och gör det bästa du kan av den!

4 kommentarer

  1. Precis vad jag behöver just nu… Nere i en grymt djup svacka… O gillar man inte sig själv är det svårt att vara snäll mot andra.. Behöver upp nu.. Håller tummarna för att det blir bättre när ljuset kommer! O att sömnen blir bättre.

Lämna en kommentar

Annons
Annons