Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Nu är påsken här!

Påskris med fjädrar och ägg

Påsken är en härlig högtid, tycker jag. Det är en tid för umgänge, ledig tid och god mat. Men den är inte alls lika prestationsfylld som julen. Igår fixade vi påskriset och färgade ägg med naturliga råvaror. Idag kommer vi fira påsk här hemma med delar av mannens familj och imorgon kör vi samma koncept med resten av hans familj plus min.

Påskris med fjädrar och ägg

Påskris med fjädrar och ägg

Påskriset vi gjorde i ordning igår gjordes av grenar jag hittade på marken intill vår tomt. Diverse allergiker i familjen klarar inte av det vanliga björkriset så jag hoppas att detta fungerar bättre.

Påskris med fjädrar och ägg

Grenarna pimpade jag med fjädrar samt målade påskägg vi har sedan tidigare. Äggen målade jag när jag bodde i Tyskland för närmare 20 år sedan. Kul att de fortfarande hänger med!

Påskris med fjädrar och äggPåskris med fjädrar och ägg

Barnen gick all in på påskpyssel igår också. De målade påskteckningar, pysslade påskkort och gjorde i ordning påskägg som gömdes lite varstans i huset.

Påskris med fjädrar och ägg

Så nu är vi riktigt redo för påsk. Vad härligt det ska bli!

Glad påsk alla fina bloggläsare! Njut och ha det underbart!

Lämna en kommentar

Annons
Annons