Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

En liten påminnelse

Snickers hälsobollar

Som ni vet så älskar jag att fota maträtter, kakor, frukostar och annat gott som jag tillreder i köket och vill tipsa om. När jag nyligen fotade de ljuvliga snickersbollarna som jag delade med mig receptet på här så blev jag inte helt nöjd med bilderna. Ni må eventuellt tycka att de ser helt okej ut, men eftersom jag alltid har en bild i mitt huvud innan jag börjar fota så blir jag sällan nöjd förrän jag har lyckats återskapa den bilden.

De här härliga snickersbollarna som jag refererar till, och som dessutom inte innehåller något raffinerat socker eller andra onödiga tillsatser, förtjänade att få presenteras ännu bättre så jag fotade en omgång till i helgen.

Snickers hälsobollar

Med dessa nya bilder på de ljuvliga snickersbollarna vill jag påminna er om att testa att göra dem om ni inte redan har. Bara fyra ingredienser, en mixer och ett vattenbad och sedan är de klara. Super enkelt och super goda!

Snickers hälsobollar

Snickers hälsobollar

Snickers hälsobollar

Som jag nämnde sist när jag skrev om dem så är dessa bollar långt mycket godare än vanlig Snickers från affären (tycker jag i alla fall) och visst känns det härligt att få ge sin kropp  godis som bara innehåller bra saker?!!

Receptet på mina super smarriga snickersbollar hittar du här.

4 kommentarer

  1. handlat med så jag kan göra, ska bara göras.. 😉 Just nu går det massor av dadelbolla hemma. 4/5 tycker att dom är goda, den femte tror att han känner av dadelsmaken.. 😉

      1. Ja, o den femte är en kräsen 14åring som helst lever på macka… Limpa o oboy, typ… Jag är en hemsk mamma som bar köper hem bra granola eller havrekuddar, så nu lever han på havrekuddar o mjölk, mmm så mkt nyttigt!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons