Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

En påskgul mangosmoothie

mangosmoothie med kokos

Påsken närmar sig med stormsteg och jag vill därför inspirera med en påskgul mangosmoothie idag. Denna lilla goding är härligt krämig och smakar ljuvligt av både mango och kokos. Varför inte duka fram denna lilla smoothie tillsammans med annat gott som en påskfrukost? Smoothien ger dig en exotisk kick på morgonen!

mangosmoothie med kokos

Mangosmoothie med kokos – recept

  • 1 mango (om du inte har färsk fungerar det även med fryst)
  • 2 frysta och slantade bananer
  • en skvätt kokosmjölk
  • uns vaniljpulver
  • kokosflingor
  • kokoschips

mangosmoothie med kokos

Smoothien kräver lite förberedelse i och med att bananerna behöver vara frysta. Gör som jag och ha som vana att alltid ha ett gäng påsar med skivade bananer i frysen. När du har behov av fryst banan till en smoothie eller glass så är det bara att plocka fram och hälla ner i mixern.

Förutom bananskivorna så adderar du mango och kokosmjölk i mixern/matberedaren och blandar tills du har en jämn och krämig smoothie.

Smaka av med vaniljpulver och häll upp smoothien i små glas. Strö kokosflingor och kokoschips över. Klart!

mangosmoothie med kokos

Den här solgula och fräscha smoothien passar ju inte bara bra till påsk utan är super god året om. Tänk dig en ljum sommarmorgon på altanen eller balkongen och en sådan här smoothie i ett glas. Inte helt fel det heller, va?!

Ha en ljuvlig onsdag! <3

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons