Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Min första video på LinkedIn

Målsättningar Karin Axelsson

För ett par veckor sedan skrev jag om vilka som är mina främsta målsättningar just nu. Det var målsättningar om att springa en halvmara under en viss tid, certifiera mig inom SEO och höja mitt Social Selling Index. Det sistnämnda är den jag kommer ta upp idag för alldeles nyss publicerade jag min allra första video någonsin på LinkedIn. Att lägga upp videos och annat läsvärt material på LinkedIn är en del av min strategi för att höja mitt index och därför känns det bra att ha nått denna “milstolpe”.

Målsättningar Karin Axelsson

Jag har ett konkret mål med min aktivitet på LinkedIn och just därför blir det enklare att hålla sig till en viss frekvens i aktiviteterna där. Videon jag lade upp där imorse var inte den bästa rent kvalitetsmässigt, men viktigast för mig där är att budskapet går fram och det tycker jag att jag lyckades med.

Tre bra saker – min första video på LinkedIn

Ämnet för videon var “tre bra saker” och det handlar om hur viktigt jag anser det är att börja sin dag med att tänka tre positiva tankar på saker som man är glad och tacksam för. Det ger en härlig energi för hela den dagen och är något som ökar må bra-känslorna.

Här har ni min video:

Målsättningen att nå ett Social Selling Index på 85 kvarstår. Än är jag inte där, men med denna video och allt annat jag gör där så är jag ett steg närmare målet.
Och att börja dagen med att tänka på tre positiva saker med just denna dag försöker jag göra dagligen. Har du testat det?

3 kommentarer

  1. Ljuset skriver jag upp på direkt.. åkte till gymmet 6,10 o det började ljusna bakom berget.. Härligt!!

    Att vara frisk o kunna träna som jag vill sätter jag idag som nummer två, började med 44min intervallpass på löbandet.. O i kväll ska jag på föredrag med Kristin Kaspersen.. Massor med energi denna onsdag..

    Nummer tre idag är mina barn, att dom är så trygga så att dom ifrågasätter våra uppfostringsmetoder, eller 14åringen som fick nya (svindyra i o för sig) hörlurar o blev så glad att han började gråta… Det är lycka även om det är tufft med långa o många diskussioner…

    Snart dax för frukost o havregrynsgröt.. Nära på en viktig gör mig glad punkt också… Magen sätter nog den som punkt nummer 1… 🙂

    Ha en härlig dag!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons