Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

På lunchevent med Quorn

quorn lunchevent

Förra veckan var jag på ett härligt lunchevent med Quorn. Jag skriver härligt för det var det verkligen. Det var härligt för att det var en varm och skön stämning i Urban Deli’s matstudio där vi var, vi möttes av ett härligt välkomnande, vi fick äta riktigt god mat och jag satt och snackade med sköna människor. Dessutom fick vi en genomgång av hur Quorn jobbar aktivt för att bidra till en bättre och mer hållbar värld och grymt inspirerande Jessica Frej, som stod bakom receptet av den Quorn-rätt vi åt, berättade om sin matfilosofi.

Det var en bättre lunch, helt enkelt!

quorn lunchevent

Här ser ni Louise och Tess från Quorn.

Quorn har arbetat länge med att kartlägga sin egen miljöpåverkan och förbättra arbetsprocesserna i syfte att sänka klimatavtrycket för de egna produkterna. När du väljer Quornprodukter istället för till exempel kött hjälper du till och bidrar till ett med hållbart klimat.

quorn lunchevent

Här har ni Jessica Frej med den goda klimatgryta med Quornfiléer. Grytan var helt vegansk då hon hade använt sig av havrebaserade produkter istället för vanlig grädde och smör. Smaksättningen med dijonsenap, soltorkade tomater och dragon gjorde den super god. Vi fick med oss ingredienser till grytan hem så planen är att jag ska testa att göra en likadan själv.

quorn lunchevent

När vi kom till matstudion fick vi snacksa på Quornnuggets tillsammans med goda röror.

quorn lunchevent

quorn lunchevent

Tur att jag inte åt mig alltför mätt på snackset för det var grytan som var allra godast. Tack Amazing Alice, Quorn och Jessica Frej för en ljuvlig lunch!

De flesta fotona är tagna av fotograf på eventet, men de två sista har jag själv fotat.

3 kommentarer

  1. MMmums.. ser ju supergott o trevligt ut.. Måste börja införa mer vegetariskt i vårt kök..

Lämna en kommentar

Annons
Annons