Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Sommartid!

TRX utomhus

Igår kväll när jag åkte hem från jobbet slogs jag av hur ljust det fortfarande var. Klockan var över sju när jag kom in med tåget till vår station och solen hade ännu ej gått ner. Det här med att ändra om till sommartid har sina fördelar!

TRX utomhus

Bilderna ovan visar hur det såg ut en gång förra vintern vid klockan 14 på eftermiddagen när jag tränade ett TRX-pass precis intill samma station som jag passerade igår fem timmar senare. Redan då, vid klockan två, var solen på väg ner bakom planket.

solnedgång på våren i Bro

Att kunna åka hem ganska sent från jobbet och ändå få promenera i solljus, det har jag längtat efter. Här kommer ett gäng saker som också är bra med att vi nu har sommartid.

en solig vårkväll

Bra saker med sommartid:

  • Det är nu mörkt när jag går upp på morgonen vid 05.30. I morse stack jag ut och sprang en mil efter mitt morgonkaffe och jag fick då springa i magiskt vackert gryningsljus och en sagolik soluppgång. Allt detta fina hade jag missat om det hade varit vintertid nu.
  • Jag som brukar vara kvällstrött är nu lite piggare på kvällen. Skönt att gå och lägga sig utan att stupa i säng av trötthet!
  • Vi går mot än ljusare tider med både ljusare morgnar och kvällar. Jag ser fram emot soliga kvällar hemma på vår tomt där jag kan sitta och njuta av kvällssolen på farstukvisten.

Vacker vårkväll i vårt område

Tänk vad ljuset ger oss mycket energi och kraft. Det är magiskt, eller hur?!!

Sista bilden visar en vårkväll i april förra året när jag kom hem. Vårkvällar är allt bra fina, visst är de?!!

2 kommentarer

  1. Vi startade sommartid med att glömma o ställa larmet på kvällen!! Men så skönt det var att vakna 6,50, ja stressigt som attan blev det ju då jag bör vara på jobbet senast 7… men det var ju ljust.. Värre i morse när det var svart igen!! men men det håller ju bara in nån vecka så snart är det ljust på morgonen igen. skulle önska lite mer vår bara om det går för sig!! 🙂

Lämna en kommentar

Annons
Annons